- 10 Mart 2013
- 121.627
- 158.430
- 5.068
NolduYEDLİN !!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
NolduYEDLİN !!!
Berk Göl
@Berkgol_
·
6d
Mohamed'in Galatasaray'a gelmekle ilgili bir problemi yok. St Etienne temasları sonlanalı çok oluyor. Mohamed'in Etienne'e gitmek için Galatasaray'a gelmek istememesi gibi bir durum yok.
Bilenen mevzular onlar zaten, hoca da kabul etmeseymis yani . Sonucta kabul etmis mi? Etmis.Renktaş bahsettikleri onay şu : Hocam kimseyi alamadık Diagne’yi alıyoruz istiyor musunuz?
Ben mecbur kaldı diye yorumluyorum. Adamın istediği A planlarının neredeyse hiçbiri alınmadıBilenen mevzular onlar zaten, hoca da kabul etmeseymis yani . Sonucta kabul etmis mi? Etmis.
Sağolasın renktaşım bilgilendirme için.Mohamed bir bize bir Fransa’ya gidip geliyor bugün belli olur. Yedlin de geliyor gibi. Şimdilik bu durum
-İrfan
-Muhammed
-Yedlin gelecek
-Diagne gidicek. Becerebilirlerse bizimkiler!
Tv8i boykot ediyoruz rtaş en büyük gelişme o
katılmak istermisin
St etienne restiZaten bize gelmek istemeyen adam antremana çıkmamazlık mı yapar ?
Coronadan sonra şu heriflerle hazırlık maçı yapıp tokatlamamız lazımne zamalek miş be![]()
Berk Göl
@Berkgol_
·
6d
Mohamed'in Galatasaray'a gelmekle ilgili bir problemi yok. St Etienne temasları sonlanalı çok oluyor. Mohamed'in Etienne'e gitmek için Galatasaray'a gelmek istememesi gibi bir durum yok.
Alper sende böyle dersen işimiz var kardeşim.2 sene önce bu günlerde neler oldu hatırla.Kimseyi alamayıp son 2-3 gün diagne için evet demek zorunda bırakmadılar mı hocayı?Baskan demedi mi: Butun transferler hocamizin onayi alindiktan sonra yapildi diye? Bu yonetim simdi cikip hocadan onay almadan yapacak sana gore oyle mi? Tamam canim.
öyle bişey yokGelmiş geçmiş en büyük duyumcumuz Ahmet Denizci’den de hiç ses seda yok.
St etienne resti