Emre Boran
Parçalı Üye
- 25 Ağustos 2009
- 3.813
- 912
- 1.683
Bu yönetim olduğu sürece oyuncu transfer etmek çok zor. Ancak oyuncu isterse transfer oluyor bknz emre kılınç onyekuru emre akbaba.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
karıştı ortalıkSpordaydim takip edemedim
1i gelismeleri ALIŞTIRA ALIŞTIRA ozetleyebilir mi
mo zu st etienneSpordaydim takip edemedim
Mısır da ki algıyı ,oyuncunun Fransa ile bağlantılarını bilmeden yorum yapamam. Belki özel bir nedeni vardir.Oyuncu neden st ettiene'yi istiyor daha fazla maaş mi teklif etmişler yok aynı paraya bizim yerimize onları tercih ediyorsa zaten hiç gelmesin boşuna vizyonerligi şampiyonluga oynayan takım değil de küme dusmeme mücadelesi veren takım olan oyuncudan bi bok olmaz
Sabah bu mesaji atmistim. Insallah duyum degil ama tahmindir.Falcao'nun Temmuz ayinda imza attigini soyleyen hesap ( kesinlikle duyumcu degil) twitler arasinda Cagne de kaldi yazmisti ama bilgi mi tahmin mi belirsiz. Dedigi gibi Cagne kaldiysa Mohammed ihtimali bence cok dusuk.
Olur da Mohammed gelmezse tum duyumculari bloklayin.
Ne var ki bunda?
39 transfer yaptılar, doymaz mısın kardeş!!!Zoruma giden şey Mostafa değil yürüsün gitsin zaten de kulübün itibarı iki paralık oldu yav abv
Mustafa Mohamed yatmış reis. St Etienne’e gitmiş it!Spordaydim takip edemedim
Tarihe baksana renktaş
Internette her gordugune inanma