Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Messi bile Fransa ligine gidecek. Izlenilirligi belki 2 katina cikacakken Mohammed de orayi ister

Her şeyi anlarım da bu adam son dk fikrini değişmedi değil mi? Madem istemiyordu neden kulübüyle görüştünüz o kadar pazarlık yaptınız?

Ortalık karışık dumanlar dağılsın yorum yaparız. Ama bahane uydurmayın boşuna adam Gsyi istemiyo yok kasada para yok vs. Aylardır bu adamın bizi istemediği bilinmiyor muydu. O zaman ona göre harekete geçip ona göre eksik bölgeleri tamamlayacaklardı kardeşim. Bu adamlar be-ce-rik-siz anlayın şunu

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fransa her turlu bizden iyi vitrin ama bizim ligde eskisinden daha cok takip ediliyor (scout anlaminda)

Diagne kadar olmasa bile 15 20 civari atsa yine transfer yapabilirdi burdan kafa yerlere.

Taraftarim objektif bakamiyorum belki ama fransa 16.sini tercih etmezdim ben gsden teklif almisken
Oyuncunun Fransa'yi seçmesinin özel bir nedeni vardır. Adam evli karısı orda yaşamak istemistir. Tanıdıkları vardır v.s .

Bilal Yazar'ın dediğine göre başkanları pazarlıkta Kayserili gibiymiş.Bizim kulüpte Mostafa için masadan kalkmamış pazarlıklar sürüyomuş..

Herseyi gectim Taylan'in alternatifi alinmazsa intihar etsinler. Simdi bunlar Jesse'yi de kiralarlar.

mod arkadaşlara ciddi olarak soruyorum 'Galatasaray yönetimine küfür etmenin cezası nedir acaba ? yardımcı olursanız sevinirim'

Cagne kalacaksa sag kanada asistci birini alsak diyecegim ama isim de cikmadi

Fransa her turlu bizden iyi vitrin ama bizim ligde eskisinden daha cok takip ediliyor (scout anlaminda)

Diagne kadar olmasa bile 15 20 civari atsa yine transfer yapabilirdi burdan kafa yerlere.

Taraftarim objektif bakamiyorum belki ama fransa 16.sini tercih etmezdim ben gsden teklif almisken

Eyvallah ben öyle düşünmüyorum. Benimki birazda içinde bulunduğumuz futbol ortamından dolayı bıkkınlıkta olabilir ama ASSE'de kötü takım değil yani. EPL'ye son zamanlarda +50 milyonlara satış yapan kulüp. Şu an 16. olmaları çok mühim değil bence her türlü lige tutunurlar. Oradan geçmesi çok daha kolay. Bizim belki Galatasaray olarak değil de ülke olarak farklı sorunlarımız var. İçerde olduğumuzdan çoğu zaman bunun farkında olmuyoruz ama dışarıdan kabak gibi ortadayız. Son Avrupa'da iş yapan takım bjk tarih 2018. 3 yıldır avrupa futbolunda yokları oynuyoruz... Neyse bu konu uzun başka zaman konuşuruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt