Onur Meraş
Parçalı Üye
- 24 Ocak 2019
- 3.297
- 2.715
- 648
Fenerliydi bu istemezük. Birde aşk meşk işlerine sarınca performansı düşüyordu. Üstüne üstlük ciddi bir trafik kazası sonucu futbol kariyeri bitme noktasına geldi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fenerliydi bu istemezük. Birde aşk meşk işlerine sarınca performansı düşüyordu. Üstüne üstlük ciddi bir trafik kazası sonucu futbol kariyeri bitme noktasına geldi.
Sen ne diyon ya bu gunlerde iyice kafayi yedin zevk alacakmisHic kimseyi alamayacaklar ve sizde bosuna burda vakit öldürüp delireceksiniz,bunu izlemekte keyifli,aglayin
Ne twiti kardes ben musapin bed duasi kabul olsun diye Amin dedim
Oyuncunun Fransa'yi seçmesinin özel bir nedeni vardır. Adam evli karısı orda yaşamak istemistir. Tanıdıkları vardır v.s .Fransa her turlu bizden iyi vitrin ama bizim ligde eskisinden daha cok takip ediliyor (scout anlaminda)
Diagne kadar olmasa bile 15 20 civari atsa yine transfer yapabilirdi burdan kafa yerlere.
Taraftarim objektif bakamiyorum belki ama fransa 16.sini tercih etmezdim ben gsden teklif almisken
Mami’de bunu düşünecek beyin olduğunu sanmıyorum.Messi bile Fransa ligine gidecek. Izlenilirligi belki 2 katina cikacakken Mohammed de orayi ister
Galatasarayi istemiyorummu dedi? Kaynak?mohamed gelmeyecek diyoruz adam gelmek istemiyorum diye kaç kere açıklama yaptı fransız bu eleman bu mısırlıların en büyük hayali eyfel kulesinde takılmak
bitmiş bu iş
Fransa her turlu bizden iyi vitrin ama bizim ligde eskisinden daha cok takip ediliyor (scout anlaminda)
Diagne kadar olmasa bile 15 20 civari atsa yine transfer yapabilirdi burdan kafa yerlere.
Taraftarim objektif bakamiyorum belki ama fransa 16.sini tercih etmezdim ben gsden teklif almisken