Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İş bilenin kılıç kuşananındır,
Adamlar elif ve muriç gibi 2 tane kazmayı 30 küsür milyona kakaladı italyanlara. Şike mike bi şekilde yaptılar.
sen ligin gol kralını alıyorsun ve hayla bi şekilde gol atan oyuncunu küme düşen takıma bile satamıyorsun. Sonra ite köpeğe muhtaç oluyorsun.
sizleri bilmem ama ben ömrü hayatımda bu kadar berbat transfer yapan demiyorum bakın yapamayan bir yönetim görmedim. Hadi istersin alamazsın olur öyle şeyler paran yetmez adam kabul etmez falan filan. Yahu kime talip olsalar inim inim inletiyorlar kabız ediyorlar insanı. Muhabirlere falan sakın kızmayın adamları maymun ettiler aq.Yanlış menejerle görüşme yapan mallardan daha ne beklersinizki. Ha bu arada daha öncede böyle bi salaklık yapmışlardı diye hatırlıyorum.
Tekrar yazayım ömrü hayatımda bu kadar berbat transfer yapan demiyorum yapamayan yönetim görmedim
Yapılacak şey 200 milyon lira borçlanıp bu parayı Araplar üzerinden iceri sokarak moder, coulibaly, hague nerede potansiyel varsa 5-6 oyuncu toplayıp Babel, falcao, belhanda, şener, cagne(Arap style), feghouli, linnesi bir şekilde bonservislerini verip def ederek alacağımız krediyi su yukaridaki parazitlere vereceğimiz parayla amorti edecektik.
Elimizde bir sürü genç oyuncumuz olacaktı, mevcut oyuncuların performansı artacakti, takım seviye atlayıp ölü toprağı atacaktı ve tüm bunları elimizdeki oyunculara verecegimiz parayla yapmış olacaktık.
Dünyanın en keriz yönetimi bu ya.
Bunların anlayacağı dilden anlatmak lazım. Şehrin uzağında 3000m2 ofisin var 5 çalışanın var 5k kira veriyorsun gelirin 5k. Şehrin içinde 200 M2 1k kiralı ofise çıkıp hem müşteri potansiyelini artirmis oluyorsun hemde 4k cebinde kalıyor.
Ya şu adamlarin maaşının yarısını kurtarıp donusume soksan kulüp ihya olurdu.
Gelecek yönetimin yapacağı ilk iş bu olmalı.

Mısır medyasına ve özellikle Zamalek Tv ye kulüp kanalımızdan sert bir açıklama bekliyorum.
7D19D323-5EDA-4F84-84DE-39D0962BEB23.webp

Ne teixeraymış arkadaş adamın maaşının farkında değil misiniz. Adam ortalama bir maaşı kabul edecek olsa çoktan bir yerlere imzayı atmıştı. verelim en az 7 oynamazsa sonra belhanda-falcao gibi gitmesi için sövelim bu maaşı aldıktan sonra gitmiyorlarda sözleşme sonuna kadar malum
İrfanın bonservisi şu adamın yıllık maaşı eder. Bıkmadınız youtubedan teixera-hulk skills videoları izleyip oyuncu istemekten isme takılıp kalmaktan. Sanki bana çin ligi izliyorsunuz da adamın fanı oluyorsunuz geçin artık bunları
Adamın oynamaması için hiçbir sebeb yok kariyerinde disiplinsizlik yaptığıyla alakalı bir tane haber yok.Sakatlık geçmişi yok 31 yaşında 2+1 opsiyonlu yaparsın 5 milyon eurodan gelir.Avrupada bu paraları kimse veremez.Takıma ofansif aksiyon getirip direk 11 oynayacak oyuncu lazım.Gidip irfan gibi ne oynacağı belli olmayan oyuncuya 12 milyon euro bonservis vermekten iyidir.Ayrıca alex'i shaktardan beri izlerim tam ihtiyacımız olan oyuncu tipi.

Mohamed gelirse bu olaylar yüzünden maçlardaki en ufak hatasında dahi soluğu başlığında alıcam hemen

Aha Ilgaz Çınar sözlüğe yazmış

1611781369175.webp

Zamalek kulübü anladığım Mostafa'yı Fransızlara satmayacak aralarındaki sorun nedeniyle oyuncuya da herhalde rest çektiler artık ya Galatasaray'a yada takımda kalacaksın diye. ASSE kulübüne satmayacaklar o olanlardan sonra belli. Bu arada bizim yönetim aşırı basiretsiz arkadaş bu kadar beklenir mi? Git Buksa Pavladis yada x bir genç forveti şimdiye kadar getirmelilerdi.

Bir gün acaba bizim de bir oyuncumuzu böyle isteyenler olacak mı? talipler çarpışacak mı biz de onları top gibi ordan oraya sektirerek istediğimiz fiyata getirtebilecek miyiz? ömrümün sonuna kadar bunu göremeyeceğime eminim.

Bizden kim bir oyuncu istese sessiz sedasız alır gider hep böyle oldu.

Son Dakika....

"Mostafa Mohamad i almak için Akdeniz e Gelen Fransız uçak gemisi charles de gualle ye Türk Firkateynleri ve SİHA lar müdahele etti "

Millet haber giriyor bi de ben atayım ortalığa 😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt