Volkan Yener
Tecrübeli Üye
- 15 Haziran 2009
- 7.038
- 4.064
- 1.748
Mohammed'i yaz transfer döneminde Malatyaspor kiralar ...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
voleybol takip edelimgevşeklik yapma olm.
Hocanın istediği adamı alamıyoruz, Sportif 1 tirat atman lzm.

Yapılacak şey 200 milyon lira borçlanıp bu parayı Araplar üzerinden iceri sokarak moder, coulibaly, hague nerede potansiyel varsa 5-6 oyuncu toplayıp Babel, falcao, belhanda, şener, cagne(Arap style), feghouli, linnesi bir şekilde bonservislerini verip def ederek alacağımız krediyi su yukaridaki parazitlere vereceğimiz parayla amorti edecektik.İş bilenin kılıç kuşananındır,
Adamlar elif ve muriç gibi 2 tane kazmayı 30 küsür milyona kakaladı italyanlara. Şike mike bi şekilde yaptılar.
sen ligin gol kralını alıyorsun ve hayla bi şekilde gol atan oyuncunu küme düşen takıma bile satamıyorsun. Sonra ite köpeğe muhtaç oluyorsun.
sizleri bilmem ama ben ömrü hayatımda bu kadar berbat transfer yapan demiyorum bakın yapamayan bir yönetim görmedim. Hadi istersin alamazsın olur öyle şeyler paran yetmez adam kabul etmez falan filan. Yahu kime talip olsalar inim inim inletiyorlar kabız ediyorlar insanı. Muhabirlere falan sakın kızmayın adamları maymun ettiler aq.Yanlış menejerle görüşme yapan mallardan daha ne beklersinizki. Ha bu arada daha öncede böyle bi salaklık yapmışlardı diye hatırlıyorum.
Tekrar yazayım ömrü hayatımda bu kadar berbat transfer yapan demiyorum yapamayan yönetim görmedim
Şuan forvetimiz İbray dı ne zamaleğiÜnal Aysal olsaydı zamalek klubünün tamamını 8..10 a bitirirdi herhalde

Adamın oynamaması için hiçbir sebeb yok kariyerinde disiplinsizlik yaptığıyla alakalı bir tane haber yok.Sakatlık geçmişi yok 31 yaşında 2+1 opsiyonlu yaparsın 5 milyon eurodan gelir.Avrupada bu paraları kimse veremez.Takıma ofansif aksiyon getirip direk 11 oynayacak oyuncu lazım.Gidip irfan gibi ne oynacağı belli olmayan oyuncuya 12 milyon euro bonservis vermekten iyidir.Ayrıca alex'i shaktardan beri izlerim tam ihtiyacımız olan oyuncu tipi.Ne teixeraymış arkadaş adamın maaşının farkında değil misiniz. Adam ortalama bir maaşı kabul edecek olsa çoktan bir yerlere imzayı atmıştı. verelim en az 7 oynamazsa sonra belhanda-falcao gibi gitmesi için sövelim bu maaşı aldıktan sonra gitmiyorlarda sözleşme sonuna kadar malum
İrfanın bonservisi şu adamın yıllık maaşı eder. Bıkmadınız youtubedan teixera-hulk skills videoları izleyip oyuncu istemekten isme takılıp kalmaktan. Sanki bana çin ligi izliyorsunuz da adamın fanı oluyorsunuz geçin artık bunları
tarotla yarını gözlemleyemiyor muyuz canım.Mostafa mohamed yarin gelmezsen Allah belani versin
A.denizcinin kolpaları > Elwatanın gerçekleriCimbom ajans oranin di marziosu olur
Ahmet Denizci müjdeyi vermiş![]()