Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gelen giden olmaz artık, zaten olmayacaktı da. Buna kendinizi ikna edin kafanız rahat etsin. Hazır alınmış oyıncuyu versen bu beceriksizlerin eline bu kadar kısa sürede evraklarını yetiştiremezler, sizin beklentinize bak.

Twitter'da Mısırlılar bizim taraftarın hala Mohammed'i istemesine şaşırmışlar
Kendi hesabından yaptığı paylaşımı ''Galatasaray'a gitmek istemiyor'' olarak yorumlamış hepsi.
Zamelek başkanını eleştiriyorlar bir de. ''Hiç profesyonel değil , Mohammed'in gitmesine izin vermeli'' vs. diyorlar.
Mohammed'e para cezası felan kesilecek söylentileri var.

Kendi hesabından yaptığı paylaşımı ''Galatasaray'a gitmek istemiyor'' olarak yorumlamış hepsi.
Zamelek başkanını eleştiriyorlar bir de. ''Hiç profesyonel değil , Mohammed'in gitmesine izin vermeli'' vs. diyorlar.
yetmez falakaya da yatırsınlar

D3DD127A-0F79-4D9C-A2F2-A78088261942.webp

Falakaya da yatırılmalı

Bu arada forvete odaklandık ama sağ bek ve orta saha ne olacak
Bu bölgelere de takviye şart
Hatta orta saha daha önemli

Gomis e 1 milyon Euro zam yapmayıp sakız parasına satıp emre akbaba alındıği günden beri rezil olduk şampiyonlar Ligi'nde forvetsiz oynadık menejerlerin kucağından inmedik kimlere kimlere para yedirdik Allah sizi bildiği gibi yapsın çapsizlar gomis i kim gönderdi ise başkan yönetici antrenör hepsi hain hepsi Galatasaray düşmanı .

Gomisi yollayan Fatih Terim dir.

Penaltiyi kacirinca el ile yaptigi Allah belani versin hareketi ile Fatih hoca Gomisi bitirmisti. Atma penaltiyi dedim diye basin onunde de konusup onu tam bitirmisti. Burada millet de guldu diye asmıştı Gomisi.

O zaman da zam isteyen her iyi futbolcuyu kovduk tarihte sonra mahvolduk, ayni hataya dusmeyelim , aman yapmayin diye bir dolu yazi yazmistim o zaman.

Sonuc yine ayni. Hep dedim iyi olan adami zam istedi diye kovmayacaksin, orta yol bulacaksin.

Bu yonetimin en buyuk hatasiydi Gomisi yollamak. Fatih Terime ragmen yollamayacaktik Gomisi.

Falcao yu, zamaninda Sneijder yerine muzmin sakat Kakayi isteyen de Terim di.

Terimi ise en iyi yoneten yabanci transferlerin hic birini FT ye yaptirmayan Faruk Surendir ve biraz da Unal Aysal. O da Sneijderi da alirim, oynatacak hocayi da deyip Terime basin uzerinden rest cekmisti, o da ipleri koparmisti zaten.

Canaydin hepsini Terime biraktigindan kulubu batirma noktasina getirmisti 28 transfer yapip hepsi çöp olunca.

FT simdide maliyet olarak kulubu batiracak irfancan, visca transferleri ile gelse bile hic bi bok yapamayacak yine bir kuzey afrikali istedi ekranlarin onunde! Kuzey afrikalilarin yetenekleri oluyor bazilarinda ama karakterleri olmuyor, bunu hala goremiyor.

Bir de 11 milyona Tettehi istedi Terim!!! 11 milyon!! Adam simdi Malatyada bedavaya oynuyor, cogunlukla yedek!! FT nin secimleri işte!!

Son düzenleme:
Beklentiniz olmazsa canınız da sıkılmaz. Gram beklentim yok bu 3lüden. "Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır" sözünün zıttı bunlar için söylenmiş, hiç kimseyi alamaz bunlar. Son gün daviladan biri gelir olur biter. Siz dua edin son gün kritik bi oyuncunun satışını görmeyelim :D

Aynen ben de saldım. Kimse gelmez zaten, hatta mümkünse kimse gelmesin, çünkü bunlar yine gidip saçma salak adam alacaklar son gün. Şampiyonluk beklentim de yok. Tek derdim şunların defolup gitmesi artık. Nefret ediyorum çünkü.

Olayı çözdüm; elimizdeki veriler,
1. Zamelek'in pazarlıkçı zor bir başkanı var ve peşin para ile oyuncuyu satmak istiyor.
2. Biz opsiyonlu kiralık teklif ediyoruz.
3. ASSE peşin para vermeyi oyuncuyu satınalmayı kabul ediyor.
4. Oyuncu hem bize hemde ASSE ye gitmeyi kabul ediyor, Zamalekten kurtulmak istiyor.

Bu yazdığım konular transferin başından beri olan şeyler.. Dolayısıyla buradan şu sonuç çıkar.

Eğer ASSE peşin para veresydi geçtipimiz haftalarda ASSE oyuncuyu çoktan alırdı. Tramsferin son gününe kadar sürecek bu pazarlıktan şu anlaşılıyor. Aslında ASSE nin oyuncuya bir ilgisi yok. Oyuncunun bazı menejerleri fransız kaynaklarında suni haber yaptırıyor ve Zamalek bunu GS ye karşı pazarlık kozu olarak kullanıyor. Bizde Jrögensen haberleri çıkararak Zamaleke rest çekiyoruz. Bu pazarlık son güne kadar sürer.

yeminle midem bulandı twetterda biri diyorki oyuncu geliyor diğeri diyorki oyuncu fransaya gidiyor arabın biri diyor tamayacaklar öteki diyorki yarın istanbula gelecek birtane kulüpten yetkili çıkıpta açıklama yapamıyor yazıklar olsun

yeminle midem bulandı twetterda biri diyorki oyuncu geliyor diğeri diyorki oyuncu fransaya gidiyor arabın biri diyor tamayacaklar öteki diyorki yarın istanbula gelecek birtane kulüpten yetkili çıkıpta açıklama yapamıyor yazıklar olsun
Ya kim neyi açıklayacak? Büyük ihtimalle adam akıllı bir görüşme bile gerçekleşmemiştir. Menajere "gidin söyleyin biz talibiz" demişlerdir her zamanki gibi. Üstelik oyuncunun menajeri de değildir bu adam.
Şu an olan bitenden zerre haberleri yoktur hatta hepsi uyuyodur. Gidin günlük işlerinizi halledin. Transfer falan olmaz.

Eldeki forvetten de artık hiç hayır gelmez.
Şikeciler 1 günde transfer açıklıyor ya, İrfan da hoca suçluymuş adını vermiş Mustafayı da mı hoca söyledi medyaya?
Keşke gidip bunuda fener alsa da bunlardan zerre utanma kalmamış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt