Muhsin Berberoglu
Parçalı Üye
- 16 Mayıs 2010
- 3.110
- 3.699
- 1.563
Bugün takım 16:00'de Antepe uçuyor.
Kafilede Albayrak da olursa bugün Irfan görüşmesi de olmaz.
Kafilede Albayrak da olursa bugün Irfan görüşmesi de olmaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yönetim sırf seçim kazanmak için 10 milyon euro bile verir rezil oldular zaten yeterinceMohamed Barakat: "Mostafa Mohamed 1.5 milyon euro kiralama bedeli, 7 milyon euro zorunlu satın alma opsiyonu + bir sonraki satıştan %20 pay karşılığında Galatasaray'da." https://t.co/WGV0kSUmeX
Oh oh oh paraya bak
kardeşim alamıyolar değil oyuncu gelmek istemiyor bunu anlayan yokTransferi kapattık herhalde bu saatten sonra hiçbir halt yiyemezler geçmiş olsun ulan harcama limiti senden kat kat düşük olan Fenerbahçe Arsenal den mesut ozili 2 günde alıyor sen Mohammed denen kıçı kırık misirliyi 10 günde alamadın nasıl bir adamsın sen Abdurrahim Albayrak ve Mustafa Cengiz bitirdiniz Galatasaray'ı
Başka oyuncu mu yok bir Allah'ın misirlisinin gotune takıldılar kaç gündür oyuncu gelmek istemiyorsa bakacaksın alternatifine su dünya üzerinde bilmem kaç milyon futbolcu içerisinde bir golcü bulamadik yanikardeşim alamıyolar değil oyuncu gelmek istemiyor bunu anlayan yok
Seyirci işi olmaz bu sezon geçin o işi bu zamana kadar seyircisiz oynanan maçlar ne olacak hak geçer o zaman bazı takımlar avantajlı bazıları dezavantajı olur ona cesaret edemezler önümüzdeki sezon başında yüzde 30 kapasite ile almaya başlarlar bir ihtimal
Onyekuru kendi cok istedi bize gelmeyi monaco ile antrenmanlara çıkmadı yoksa bizim çapsız aponun alaacagi yoktuevet baskan pimini cekti albayrakla beraber güle güle, bukadar beceriksiz yönetim beklemiyordum, dursunun bile gerisinde kalmak ha, bu arada önümüzdeki sezona baklim, bu 3-4 güne transfer yapamaz bunlar, onyekuruyu allahtan monaco galiba bize acidi sonunda ikna oldu, yoksa bunlarin yapabilecegi is degildi. gecmis olsun!