Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün takım 16:00'de Antepe uçuyor.

Kafilede Albayrak da olursa bugün Irfan görüşmesi de olmaz.

Transferi büyük ihtimal kapattık. Diagne de giderse gör sen şenliği.

TFF, 13 Mart'tan itibaren maçların yüzde 30 taraftar kapasitesi ile oynatılmasını planlıyor. Bu gerçekleşir ise 21 Mart'ta oynanacak Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi seyircili olacak.

her sene aynı hikaye tff kararlılığını gösteremiyor bilim kurulu çıkar almayacaksınız seyirci der yine iptal olur alın kardeşim seyirci herkeste maske olursa ne olabilir koskaca stadda sokaklar full dolu

Transferi kapattık herhalde bu saatten sonra hiçbir halt yiyemezler geçmiş olsun ulan harcama limiti senden kat kat düşük olan Fenerbahçe Arsenal den mesut ozili 2 günde alıyor sen Mohammed denen kıçı kırık misirliyi 10 günde alamadın nasıl bir adamsın sen Abdurrahim Albayrak ve Mustafa Cengiz bitirdiniz Galatasaray'ı

En fazla verileceği 7 milyon üstüne Ömer bayram uzatmanın anlamı yok bu şartlarda ülke ekonomisi çökmüş ülke futbolu çökmüş 12 milyon euro lar felan isteyen kulüp başkanı işine baksın

Transferi kapattık herhalde bu saatten sonra hiçbir halt yiyemezler geçmiş olsun ulan harcama limiti senden kat kat düşük olan Fenerbahçe Arsenal den mesut ozili 2 günde alıyor sen Mohammed denen kıçı kırık misirliyi 10 günde alamadın nasıl bir adamsın sen Abdurrahim Albayrak ve Mustafa Cengiz bitirdiniz Galatasaray'ı
kardeşim alamıyolar değil oyuncu gelmek istemiyor bunu anlayan yok

Seyirci işi olmaz bu sezon geçin o işi bu zamana kadar seyircisiz oynanan maçlar ne olacak hak geçer o zaman bazı takımlar avantajlı bazıları dezavantajı olur ona cesaret edemezler önümüzdeki sezon başında yüzde 30 kapasite ile almaya başlarlar bir ihtimal

Şu Barakat denen adama inanmayın yav
Zaten twitlerinde 7 milyon diye bir şey de yazmıyor kim uydurduysa artık.

kardeşim alamıyolar değil oyuncu gelmek istemiyor bunu anlayan yok
Başka oyuncu mu yok bir Allah'ın misirlisinin gotune takıldılar kaç gündür oyuncu gelmek istemiyorsa bakacaksın alternatifine su dünya üzerinde bilmem kaç milyon futbolcu içerisinde bir golcü bulamadik yani

Şimdiye en az 10 tane forvetle görüşmüş olmaları lazımdı içlerinden evet diyenler arasında da seçimi Fatih Terim'e bırakmaları lazımdı transfer işi böyle olur bir oyuncuyu almaya çalışmakla tüm transfer sezonunu kapatamazsin alamazsan sonunda apisip kalırsın böyle

Bu mohamed haberlerinden sonra senin degerini daha iyi anladim king kong. Sen adamin kare kökusun

Screenshot_20200920-231603_Twitter.webp

Seyirci işi olmaz bu sezon geçin o işi bu zamana kadar seyircisiz oynanan maçlar ne olacak hak geçer o zaman bazı takımlar avantajlı bazıları dezavantajı olur ona cesaret edemezler önümüzdeki sezon başında yüzde 30 kapasite ile almaya başlarlar bir ihtimal

Takımlara para lazım, kimse hakkın hukukun peşinde olmaz. Hak geçme diye de bişey yok. O zaman geçen ılda hak geçti. Hak hukuk işinin sonu yok.

evet baskan pimini cekti albayrakla beraber güle güle, bukadar beceriksiz yönetim beklemiyordum, dursunun bile gerisinde kalmak ha, bu arada önümüzdeki sezona baklim, bu 3-4 güne transfer yapamaz bunlar, onyekuruyu allahtan monaco galiba bize acidi sonunda ikna oldu, yoksa bunlarin yapabilecegi is degildi. gecmis olsun!

evet baskan pimini cekti albayrakla beraber güle güle, bukadar beceriksiz yönetim beklemiyordum, dursunun bile gerisinde kalmak ha, bu arada önümüzdeki sezona baklim, bu 3-4 güne transfer yapamaz bunlar, onyekuruyu allahtan monaco galiba bize acidi sonunda ikna oldu, yoksa bunlarin yapabilecegi is degildi. gecmis olsun!
Onyekuru kendi cok istedi bize gelmeyi monaco ile antrenmanlara çıkmadı yoksa bizim çapsız aponun alaacagi yoktu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt