- 1 Ağustos 2014
- 63.850
- 75.054
- 4.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çünkü dertleri almak değil. transfer bitene kadar oyalanmak. hani bir laf vardır. beni bir kere kandırırsan bu senin ayıbın, beni iki kere kandırırsan bu benim ayıbımdır diye. ee bu da bizim ayıbımız olsun.Adamların başkanı basina aciklama yapiyor. Bizim yönetim Irfan icin su kadar teklif ettik, kabul edilirse alırız, teklif ettigimiz rakamın üzerine cikmayacagiz diye açıklama yapmaktan bile aciz.
Yönetimin en büyük problemi kaynak yaratamaması.
SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hipokrat yemini et lan
fatih hoca özellikle irfan icin üzülecek bence iyi yerli yok adamın elınde dogru duzgunPsikolojik olarak bu olanları kaldırmak zor teknik heyet için.
Umarım en azından Avrupa vizesi alınır. Şampiyonluk ihtimali bitmiştir.
Almak isteseler bulurlar zaten.En kötü git ligue 2 de ne topçular var uygun fiyalı.Rastgele 3 oyuncu bırakıyorum aşağı;çünkü dertleri almak değil. transfer bitene kadar oyalanmak. hani bir laf vardır. beni bir kere kandırırsan bu senin ayıbın, beni iki kere kandırırsan bu benim ayıbımdır diye. ee bu da bizim ayıbımız olsun.
Günahlarım daha sevilesiApoyu sever misin
Abdurrahimin kamera karşısına çıkmaya yüzü yok transfer konusunda.Adamların başkanı basina aciklama yapiyor. Bizim yönetim Irfan icin su kadar teklif ettik, kabul edilirse alırız, teklif ettigimiz rakamın üzerine cikmayacagiz diye açıklama yapmaktan bile aciz.
Rüyanda mi gördün kardeş ?Ortasaha merkeze Linnes’i çekelim
Albayrak : Podolsçi bize çelmek isteymisunBari Poldi'yi getirin candy parasina ya