Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fatih hoca yarın der irfanı istedik ama olmadı fenere hayırlı olsun bu reziller alamadı

Adamların başkanı basina aciklama yapiyor. Bizim yönetim Irfan icin su kadar teklif ettik, kabul edilirse alırız, teklif ettigimiz rakamın üzerine cikmayacagiz diye açıklama yapmaktan bile aciz.
çünkü dertleri almak değil. transfer bitene kadar oyalanmak. hani bir laf vardır. beni bir kere kandırırsan bu senin ayıbın, beni iki kere kandırırsan bu benim ayıbımdır diye. ee bu da bizim ayıbımız olsun.

Psikolojik olarak bu olanları kaldırmak zor teknik heyet için.

Umarım en azından Avrupa vizesi alınır. Şampiyonluk ihtimali bitmiştir.
fatih hoca özellikle irfan icin üzülecek bence iyi yerli yok adamın elınde dogru duzgun
adam akıllı yönetim olsaydı cok rahat alırdı şu irfanı resmen zorla feneride işin içine soktular
irfan nekadar sözünde duracak merak ediyorum

çünkü dertleri almak değil. transfer bitene kadar oyalanmak. hani bir laf vardır. beni bir kere kandırırsan bu senin ayıbın, beni iki kere kandırırsan bu benim ayıbımdır diye. ee bu da bizim ayıbımız olsun.
Almak isteseler bulurlar zaten.En kötü git ligue 2 de ne topçular var uygun fiyalı.Rastgele 3 oyuncu bırakıyorum aşağı;

Mısır kaynaklı haberleri gördükçe gözümü kaçırıyorum artık.
Şerefsiz kolpacılar.

Adamların başkanı basina aciklama yapiyor. Bizim yönetim Irfan icin su kadar teklif ettik, kabul edilirse alırız, teklif ettigimiz rakamın üzerine cikmayacagiz diye açıklama yapmaktan bile aciz.
Abdurrahimin kamera karşısına çıkmaya yüzü yok transfer konusunda.
Çıkmasın da zaten.

Hayalci olmamak lazım hangi yönetim olursa olsun İrfana bu kadar verilmez hoca isteyebilir tamam da 10 m eurolar falan konuşuluyor nasıl orta yolu bulacaksın? Orta saha transferi olmaması en büyük rezillik sanki İrfandan başka adam yok

Yedlin gelmeli , sene sonu elimizde sağ bek kalmayacak.
Her transfere bonservis harcama lüksümüz de yok.

Hızıyla bu vasat ligde iş yapacağını düşünüyorum.

F830745A-6260-4A80-9CD7-E3BE6D074FDA.webp

Benim anlamadığım taraftar güzel güzel tepki gösteriyordu, bunak herif çıktı 3-5 saçma şey söyledi tepkiler bi anda bitti. Neye ikna oldu acaba taraftar Apo'nun kara kaşına kara gözüne mi

Ortasaha merkeze Linnes’i çekelim

Euro öncesi gökselden irfanı alacak bi yönetim yok. Irfan transferi icin yönetimi suçlamam ama geri kalan butun transferler icin suçlarım.

Hoca Irfanı istedigini aciklamadan önce göksel turkiyede irfanın bonservisini odeyecek takım yok demisti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt