Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mrb rnkts

en son forumdan gamze'ye bide twitterdan gozdelinyo'ya asiliyordun, ikisde red cevabi vermis sana, bence bu isler sana gore degil birader, taktiksel hatalar yapiyorsun :D

forgettmate

CQLpoyiUkAAH1KD.jpg

:(:(

Forum beğendiğine göre kesin çöp bu Linnes.

Hocam mevcut kadromuz 433 oynayamaz bence. Sag veya sol ic oynayacak oyuncumuz yok. Ne Selcuk nede Sneijder ic oyuncusu olamaz...

Ideal dizilisimiz yine 4231 olmali. Sneijder ne olursa olsun forvet arkasidir benim icin. Sol forvette belki hucum olarak cok siritmaz ama defansif olarak sikinti yasariz...

Haklısın kardeşim ben kanat oyuncusu almazlarsa bir varyasyon yapayım dedim

Mevcut kadro bir bok oynamaz beyler, çeşitli dizilişlere takılıp kendinizi yıpratmayın.

Yav aslında düşündüm de adam içten sevinmiş olabilir, ne bileyim acıdım şuan adama belki de elinden bişey gelmiyor ne bileyim lan vizyonu bu kadar belki de yönetme kapasitesi yok, yoksa birileri tarafından kullanılıyor mu? Belki de bişeyler yapmaya çalışıyodur da altındaki adamlar beceremiyolardır.

hiçböyle düşünmemiştim.

o zaman röportaj başına 5 yalan söylemeyecek o kadar aptalsa

Acaba hangi Hakan demis ya iyi salliyon.

Insan biraz yasindan utanir yalan söylerken diyecemde ama karakter yokmus ki utansin. Uzun süredir seni de forumda bilenler var, bari onlarin gözünde karakterini yitirme yalan söyleyerek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt