Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acaba hangi Hakan demis ya iyi salliyon.

Insan biraz yasindan utanir yalan söylerken diyecemde ama karakter yokmus ki utansin. Uzun süredir seni de forumda bilenler var, bari onlarin gözünde karakterini yitirme yalan söyleyerek.

Senden o tür bir yorum beklemezdim Hakan.

Umut'u nasıl översin la.

Yav aslında düşündüm de adam içten sevinmiş olabilir, ne bileyim acıdım şuan adama belki de elinden bişey gelmiyor ne bileyim lan vizyonu bu kadar belki de yönetme kapasitesi yok, yoksa birileri tarafından kullanılıyor mu? Belki de bişeyler yapmaya çalışıyodur da altındaki adamlar beceremiyolardır.

hiçböyle düşünmemiştim.

Ne içten söylemiş bee

Acaba hangi Hakan demis ya iyi salliyon.

Insan biraz yasindan utanir yalan söylerken diyecemde ama karakter yokmus ki utansin. Uzun süredir seni de forumda bilenler var, bari onlarin gözünde karakterini yitirme yalan söyleyerek.

Lütfen ben senin karakterinle ilgili aşağılama yapmadım bence terbiyeni bozma kardeşim

1386705_Galatasaray_SK.jpg
Bu kadro iyide kurmak zor yahu :D

Sneijder 4-3-3 un solunda az oynamadı bizde,hatta iyi maçlarımızda var o şekilde.

Lütfen ben senin karakterinle ilgili aşağılama yapmadım bence terbiyeni bozma kardeşim
Ben yalan söylemedim ki yapasin.

Yalan söylerken hic mi utanmaz insan? Hadi sinirden tepki verir, hakaret eder, bunlari bende yapiyorum, veya küfür eder.. Bunlar olabilecek seyler.

Ama dedigim gibi yalan yazarken biraz utanmali insan. Amac nedir onu da anlat bi zahmet.

Ben yalan söylemedim ki yapasin.

Yalan söylerken hic mi utanmaz insan? Hadi sinirden tepki verir, hakaret eder, bunlari bende yapiyorum, veya küfür eder.. Bunlar olabilecek seyler.

Ama dedigim gibi yalan yazarken biraz utanmali insan. Amac nedir onu da anlat bi zahmet.

Ya Hakan eskiler bilir senle az mı makara yaptık ne yalan söyleyeceğim sen bide utanmadan avatar yapmışın neyse sen herşeyi doğru dersin biz yalan eyvallah kardeşim :D

Iyide bunu neyi degistiri? Sneijder'i ortaya koyup sag ve sol kanat olsa adam gibi, hem forvet hem Sneijder daha cok verim alir.

Yav demin durum vahim diyorsun şimdi böyle daha iyi olmazmılara geldin... sen birşeyden anlamıyorsun Allah yolunu açık etsin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt