Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.467
- 998
- 1.598
He canimGelmez gelsede işimize yaramaz dedinşahitlerim var
![]()
Bari Sneijder yerine baska bir oyuncu ortaya atsaydinda inandiric olsaydi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
He canimGelmez gelsede işimize yaramaz dedinşahitlerim var
![]()
Acaba hangi Hakan demis ya iyi salliyon.
Insan biraz yasindan utanir yalan söylerken diyecemde ama karakter yokmus ki utansin. Uzun süredir seni de forumda bilenler var, bari onlarin gözünde karakterini yitirme yalan söyleyerek.
Yav aslında düşündüm de adam içten sevinmiş olabilir, ne bileyim acıdım şuan adama belki de elinden bişey gelmiyor ne bileyim lan vizyonu bu kadar belki de yönetme kapasitesi yok, yoksa birileri tarafından kullanılıyor mu? Belki de bişeyler yapmaya çalışıyodur da altındaki adamlar beceremiyolardır.
hiçböyle düşünmemiştim.
Acaba hangi Hakan demis ya iyi salliyon.
Insan biraz yasindan utanir yalan söylerken diyecemde ama karakter yokmus ki utansin. Uzun süredir seni de forumda bilenler var, bari onlarin gözünde karakterini yitirme yalan söyleyerek.
Bu kadro iyide kurmak zor yahu
Ben yalan söylemedim ki yapasin.Lütfen ben senin karakterinle ilgili aşağılama yapmadım bence terbiyeni bozma kardeşim
Sneijder 4-3-3 un solunda az oynamadı bizde,hatta iyi maçlarımızda var o şekilde.
Ben yalan söylemedim ki yapasin.
Yalan söylerken hic mi utanmaz insan? Hadi sinirden tepki verir, hakaret eder, bunlari bende yapiyorum, veya küfür eder.. Bunlar olabilecek seyler.
Ama dedigim gibi yalan yazarken biraz utanmali insan. Amac nedir onu da anlat bi zahmet.
Iyide bunu neyi degistiri? Sneijder'i ortaya koyup sag ve sol kanat olsa adam gibi, hem forvet hem Sneijder daha cok verim alir.Sneijder 4-3-3 un solunda az oynamadı bizde,hatta iyi maçlarımızda var o şekilde.
Epeydir girmiyordum foruma ortgam bozulduğu için girmiyordum bi bakayım dedim dahada bozulmuş. Gerçekten buralarda önceden güzel muhabbet olurdu...Lütfen ben senin karakterinle ilgili aşağılama yapmadım bence terbiyeni bozma kardeşim
Ama şunu da unutmamak lazım, sneijder ortada oynayınca dünyanın en iyi etkili oyuncularından biri kanatta iyi biri gelirse ortada oynamalı bence.Hay Allah razı olsun kardeşim be
En azından biraz takıma benzemiş.
Yazik sana.Ya Hakan eskiler bilir senle az mı makara yaptık ne yalan söyleyeceğim sen bide utanmadan avatar yapmışın neyse sen herşeyi doğru dersin biz yalan eyvallah kardeşim![]()
Iyide bunu neyi degistiri? Sneijder'i ortaya koyup sag ve sol kanat olsa adam gibi, hem forvet hem Sneijder daha cok verim alir.
İyi bir sağ açık alabilirsek taşlar yerine oturacak hakan,sabırla bekliyelim.Iyide bunu neyi degistiri? Sneijder'i ortaya koyup sag ve sol kanat olsa adam gibi, hem forvet hem Sneijder daha cok verim alir.
Bu yüzden Tannane bir an önce gelsin bencede. Daha iyisini alabilecek degiliz gibi gözüküyor.İyi bir sağ açık alabilirsek taşlar yerine oturacak hakan,sabırla bekliyelim.