Fuat Ekinci
Cezalı
- 27 Haziran 2015
- 8.442
- 22
- 523
Yaroubaba Cissako > Martin Eziknes
Stojanovic > Yarouba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaroubaba Cissako > Martin Eziknes
mrb rnkts
en son forumdan gamze'ye bide twitterdan gozdelinyo'ya asiliyordun, ikisde red cevabi vermis sana, bence bu isler sana gore degil birader, taktiksel hatalar yapiyorsun
forgettmate
Hocam mevcut kadromuz 433 oynayamaz bence. Sag veya sol ic oynayacak oyuncumuz yok. Ne Selcuk nede Sneijder ic oyuncusu olamaz...
Ideal dizilisimiz yine 4231 olmali. Sneijder ne olursa olsun forvet arkasidir benim icin. Sol forvette belki hucum olarak cok siritmaz ama defansif olarak sikinti yasariz...
bu ne olm
Yuh abi dur Linnesi aldık sanki De jongu da getirmişsin Damiaoyu da Dursunu düşün 10 gün içinde biticek dedi 15 gün oldu hiç güvenmiyorum bu adama
Stojanovic transfer olmus renktas, unut artik, bitti gitti.Stojanovic > Yarouba
Forum beğendiğine göre kesin çöp bu Linnes.
Yav aslında düşündüm de adam içten sevinmiş olabilir, ne bileyim acıdım şuan adama belki de elinden bişey gelmiyor ne bileyim lan vizyonu bu kadar belki de yönetme kapasitesi yok, yoksa birileri tarafından kullanılıyor mu? Belki de bişeyler yapmaya çalışıyodur da altındaki adamlar beceremiyolardır.
Jb mi çünkü ilerleme var linnes konusunda olmuyomuş çok iddialı bir cümleLinnes olmuyormus.
Ne demisim Sneijder hakkinda anlat bakalim.
Gelmeyecek demem Sneijder'in büyüklügünü gösteriyor, sende haklisin aslinda. Yakisir Sneijder'e.
Yav aslında düşündüm de adam içten sevinmiş olabilir, ne bileyim acıdım şuan adama belki de elinden bişey gelmiyor ne bileyim lan vizyonu bu kadar belki de yönetme kapasitesi yok, yoksa birileri tarafından kullanılıyor mu? Belki de bişeyler yapmaya çalışıyodur da altındaki adamlar beceremiyolardır.
hiçböyle düşünmemiştim.
Stojanovic transfer olmus renktas, unut artik, bitti gitti.
Hak etmedigin icin vermiyorum zaten renktas, sonucta edmilsonu alamadan, sana nasil guvenelim.