Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vleminckx Altidore ve Afonso Alvesin gol kralı olduğu ligi fazla abartmamak lazim. Tabi geçmişte Suarez Zlatan Robben gibi oyuncular da çıktı ama genelde Hollanda ligi defansif anlamda berbat lig. Genelde bir kac takim haric herkes açık alan futbolu oynuyor. Defans yapmayı bilmeyen takım dolu

O yüzden oyuncu alırken iyi değerlendirme yapmak lazım.

burda gol atamayan Kuyt Hollanda'da her hafta gol atıyor... dediğin gibi hollanda ligi defans anlamında bizim Ligden bile daha beter..

burda gol atamayan Kuyt Hollanda'da her hafta gol atıyor... dediğin gibi hollanda ligi defans anlamında bizim Ligden bile daha beter..

graziano pelle ,winy bonfried , suan aktuell olanlar sadece o yüzden bence fazla hafife almayin hollanda ligini .kötü lig degil ve iyi oyuncular cikarmislardir.

Son düzenleme:
pele ,winy bonfried , suan aktuell olanlar sadece o yüzden bence fazla hafife almayin hollanda ligini .kötü lig degil ve iyi oyuncular cikarmislardir.

defans'tan bahsedıyorum dostum.. defans anlamında bizim ligden bile kötüler... çıkardıkları oyuncular zaten kendı ülkelerınde kalmıyor.. yurtdışına ihracat yapıyo adamlar

defans'tan bahsedıyorum dostum.. defans anlamında bizim ligden bile kötüler... çıkardıkları oyuncular zaten kendı ülkelerınde kalmıyor.. yurtdışına ihracat yapıyo adamlar

Tamam defanslari sana göre bizden kötüler basaksehir vitesse karsi oynasa kac maci kazanir sence

Tamam defanslari sana göre bizden kötüler basaksehir vitesse karsi oynasa kac maci kazanir sence

başakşehirin Az Alkmaar ile oynadığı maçı izledim.. Başakşehir her 2 maçtada hakem hatalarına kurban gitti.. çok iyi oynamıştı 2 maçtada... burdan Vitesse'ye gelırsek başakşehir 10 maç yapsa 6'sını kazanır..

Hollanda liginin defanslari okadar kötü değil ve çok iyide değiler ama kalecileri çok berbat. Bir çok kalecileri liglerinde çok kolay gol yiğiyor.

Bu Halleri gözüm tuttu.Kanoute gibi stili.190 olmasına ragmen teknik ve ayaklarına hakim.Damiao çöpünü alacaklarına bu genç cocugu alsınlar.

Ya dejavu yasadim az once ben ve bu hatirladigim kadariyla bu isin sonu cok b.k bir noktada bitiyor.
Beklentileri minimuma indirelim derim.

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunların alacağı futbolcu dan hayır gelmez bence.

Donk işi ne oldu? Umarım suya düşmüştür, hadi Ciner başkanım su koyu ver bu transfere dr Donk denen süperstara 2- 2,5 Milyon bayılmayalım.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Foruma nolmus lan :oley:

Ulan 2 gundur dogru duzgun giremedim ama bir tane bile duyum olmaz mi arkadas...

Herhalde yine yaz donemi gibi olacak.Bergi yuzunde 30m ceza yemisiz. Maalesef gelecek karanlik gozukuyor...

Hic umudum yok...

daley blind, jan vertonghen, thomas vermaelen, johnny heitinga, martins indi, toby alderweireld, daryl janmaat, stefan de vrij, gregory van der wiel, ron vlaar, erik pieters, virgil van dijk

heriflerden iyi savunmacilarda cikmamis diyemeyiz
salt bikac tirt forvet cikti diye laf etmemeli

Saydığın defanscilardan sadece Pieters verthonghen, janmaat ve alderweireld tuttu.

Pieters ve Vdwiel gittiğinde o kadar iyi değildiler.

Blind biraz baba torpil ile bu duruma geldi.

De vrij, ve indi henüz kendilerini kanitlamadilar.

Heitinga berbat stoper

Vlaar ve Vermaelen injury prone

Virgil kötü değil ama eğer yanılmıyorsam geçen sezon Celtic de oynadı bu sezon ilk EPL sezonu

Günaydın.Scout abimiz üşümüz baya

CXp5v9YUAAA59KK.jpg

Günaydın

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

babyler naber:topsy_turvy::kiss:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt