Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Duyum bile yok ortada.Yine yaz transfer dönemi gibi herkesin kafayi siyirdigi dönem gibi olacak galiba.Abv capsizlar ordusu yönetim

CACERES ASLAN OLUYOR
G.Saray stoper için aradığı ismi buldu, Caceres için resmi teklifte bulundu. Pazarlıkların sonuçlanması an meselesi. (POSTA)

İLLE DE DAMIAO
Galatasaray'ın ara transferdeki en büyük bombası Brezilyalı olacak. Bonservisi elinde bulunan 26 yaşındaki golcüden vazgeçmeyen sarı kırmızılılar, Damiao'nun yıllık 3.5 milyon euroluk ısrarını Taffarel aracılığı ile kırabilirse, imzayı attıracak. (AÇIK MERT KORKUSUZ)

SCOUT EKİBİNİN ÖNERİSİ: EDMILSON JUNIOR
Galatasaray'ın scout ekibi, Mustaafa Denizli'ye Belçika'nın Truiden takımında oynayan Brezilyalı oyuncuyu teklif etti. Denizli'nin onayı üzerine 21 yaşındaki orta saha oyuncusu için ilk temas kuruldu, bonservis bedeli 1.2 milyon euro. (TAKVİM)

G.SARAY'DAN F.BAHÇE'YE YILIN ÇALIMI
Valencia'nın Cezayirli yıldızını ezeli rakibine kaptırmak istemeyen Cim Bom, operasyon kararı aldı. 31 Aralık'ta İspanya'ya giden yönetici Mehmet Özbek, Feghouli için olumlu geçen bir görüşme yaptı. Fenerbahçe de 26 yaşındaki yıldızı önümüzdeki sezon için kadrosuna katmanın peşinde. (FOTOMAÇ)

ASLAN OLMAK İSTİYOR
Yıllardır G.Saray'dan gelen teklifleri geri çeviren Gökhan İnler, bu kez menajeri aracılığıyla Galatasaray'a gelmek istediği mesajını ilyetti. Yönetimin bu sürpriz teklife ne yanıt vereceği merakla bekleniyor. (BUGÜN)

SON ADAY MEUNIER
Kadrosunu mutlaka bir sağ bekle takviye etmeye hazırlanan Galatasaray'da gündeme gelen son isim Brugge forması giyen Thomas Meunier. (FANATİK)

Bu kardeşimiz Auxerre altyapısında ezbere konuşmayın,altyapısı iyi bir oyuncu Haller ayrıca bize yedirmezler 8den aşağı alamayız

Ezber filan yok. Ezbere siz konuşuyorsunuz. Ben oyuncuya iyi kötü demedim. Sadece bir realiteden bahsediyorum. Adam belki çok çok iyi olacak ilerde ama söylemek istediğim şey şu ki lütfen Hollanda ligindeki istatistikleriyle gelmeyin. Hollanda ligi istatistikleri son derece anlamsız şeyler.

Gecen transfer donemini hamzaya yıktılar istemedi diye bu transfer donemini kime yıkacaklar bakalım md istemem demez hepsini alın der

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Gecen transfer donemini hamzaya yıktılar istemedi diye bu transfer donemini kime yıkacaklar bakalım md istemem demez hepsini alın der

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

İhale bu sefer kimseye kalmaz Galatasaray'a kalacak gibi duruyor.

O Feghouli haberini Aziz yaptirmistir

Carole, bruma, telles, sinan gümüş benim hatirladiklarim. Bence transfer edilecek oyunculari sadece scout ekibinin listelerinden belirlesek hiç hata yapmayiz. Ama kahrolasi aracilar ve komisyon alanlar (iceriden ve dışarıdan) bizi bitiriyor.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ezber filan yok. Ezbere siz konuşuyorsunuz. Ben oyuncuya iyi kötü demedim. Sadece bir realiteden bahsediyorum. Adam belki çok çok iyi olacak ilerde ama söylemek istediğim şey şu ki lütfen Hollanda ligindeki istatistikleriyle gelmeyin. Hollanda ligi istatistikleri son derece anlamsız şeyler.

Suarez,Huntelaar,vanPersie,Kuyt,BasDost hepsi gol kralı olmuştu ve kariyerleri ortada. Aralarında sadece Afonso Alves tutmadı ve böyle bir algı oluştu. LaLiga'ya bakmayalım o zaman. Guiza bile gol kralı olmuştu. Haller bize gelsin taraftarın sevgilisi olur.

CACERES ASLAN OLUYOR
G.Saray stoper için aradığı ismi buldu, Caceres için resmi teklifte bulundu. Pazarlıkların sonuçlanması an meselesi. (POSTA)

İLLE DE DAMIAO
Galatasaray'ın ara transferdeki en büyük bombası Brezilyalı olacak. Bonservisi elinde bulunan 26 yaşındaki golcüden vazgeçmeyen sarı kırmızılılar, Damiao'nun yıllık 3.5 milyon euroluk ısrarını Taffarel aracılığı ile kırabilirse, imzayı attıracak. (AÇIK MERT KORKUSUZ)

SCOUT EKİBİNİN ÖNERİSİ: EDMILSON JUNIOR
Galatasaray'ın scout ekibi, Mustaafa Denizli'ye Belçika'nın Truiden takımında oynayan Brezilyalı oyuncuyu teklif etti. Denizli'nin onayı üzerine 21 yaşındaki orta saha oyuncusu için ilk temas kuruldu, bonservis bedeli 1.2 milyon euro. (TAKVİM)

G.SARAY'DAN F.BAHÇE'YE YILIN ÇALIMI
Valencia'nın Cezayirli yıldızını ezeli rakibine kaptırmak istemeyen Cim Bom, operasyon kararı aldı. 31 Aralık'ta İspanya'ya giden yönetici Mehmet Özbek, Feghouli için olumlu geçen bir görüşme yaptı. Fenerbahçe de 26 yaşındaki yıldızı önümüzdeki sezon için kadrosuna katmanın peşinde. (FOTOMAÇ)

ASLAN OLMAK İSTİYOR
Yıllardır G.Saray'dan gelen teklifleri geri çeviren Gökhan İnler, bu kez menajeri aracılığıyla Galatasaray'a gelmek istediği mesajını ilyetti. Yönetimin bu sürpriz teklife ne yanıt vereceği merakla bekleniyor. (BUGÜN)

SON ADAY MEUNIER
Kadrosunu mutlaka bir sağ bekle takviye etmeye hazırlanan Galatasaray'da gündeme gelen son isim Brugge forması giyen Thomas Meunier. (FANATİK)
Bi kaza olup bunlarin hepsi gercrklesse wuaaw

Muslera
Wiel Chedjou Denayer Nagatomo
Veloso Selçuk
Carrillo Sneijder Podolski
Damiao

feghouli dahil çok önemli isimler alacak dursun başkanım ara dönemde

kendini affettirecek reyis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt