Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
emre utkucan günde bi dünya futbolcu izliyo ve yaptırdıgı bi tane düzgün transfer söyle sonra gel yav he ya dersin
günaydın Stannisin destekçisiGünaydın transferci taraftar![]()
neden ki jem paul karacanı mı önerdim mesela ???emre utkucan ile ne alakasi var ? Sen scout nation diyorsun, ne kadar sacma oldugunu kendin fark edemiyormusun
ne diyon oglum ya, karistiriyorsun surekli konulari, bir emre utkucan bide simdi jem paul. bosver oglum, valla seninle bisey konusulmaz.neden ki jem paul karacanı mı önerdim mesela ???
Bu kardeşimiz Auxerre altyapısında ezbere konuşmayın,altyapısı iyi bir oyuncu Haller ayrıca bize yedirmezler 8den aşağı alamayız
Gecen transfer donemini hamzaya yıktılar istemedi diye bu transfer donemini kime yıkacaklar bakalım md istemem demez hepsini alın der
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Ezber filan yok. Ezbere siz konuşuyorsunuz. Ben oyuncuya iyi kötü demedim. Sadece bir realiteden bahsediyorum. Adam belki çok çok iyi olacak ilerde ama söylemek istediğim şey şu ki lütfen Hollanda ligindeki istatistikleriyle gelmeyin. Hollanda ligi istatistikleri son derece anlamsız şeyler.
Bi kaza olup bunlarin hepsi gercrklesse wuaawCACERES ASLAN OLUYOR
G.Saray stoper için aradığı ismi buldu, Caceres için resmi teklifte bulundu. Pazarlıkların sonuçlanması an meselesi. (POSTA)
İLLE DE DAMIAO
Galatasaray'ın ara transferdeki en büyük bombası Brezilyalı olacak. Bonservisi elinde bulunan 26 yaşındaki golcüden vazgeçmeyen sarı kırmızılılar, Damiao'nun yıllık 3.5 milyon euroluk ısrarını Taffarel aracılığı ile kırabilirse, imzayı attıracak. (AÇIK MERT KORKUSUZ)
SCOUT EKİBİNİN ÖNERİSİ: EDMILSON JUNIOR
Galatasaray'ın scout ekibi, Mustaafa Denizli'ye Belçika'nın Truiden takımında oynayan Brezilyalı oyuncuyu teklif etti. Denizli'nin onayı üzerine 21 yaşındaki orta saha oyuncusu için ilk temas kuruldu, bonservis bedeli 1.2 milyon euro. (TAKVİM)
G.SARAY'DAN F.BAHÇE'YE YILIN ÇALIMI
Valencia'nın Cezayirli yıldızını ezeli rakibine kaptırmak istemeyen Cim Bom, operasyon kararı aldı. 31 Aralık'ta İspanya'ya giden yönetici Mehmet Özbek, Feghouli için olumlu geçen bir görüşme yaptı. Fenerbahçe de 26 yaşındaki yıldızı önümüzdeki sezon için kadrosuna katmanın peşinde. (FOTOMAÇ)
ASLAN OLMAK İSTİYOR
Yıllardır G.Saray'dan gelen teklifleri geri çeviren Gökhan İnler, bu kez menajeri aracılığıyla Galatasaray'a gelmek istediği mesajını ilyetti. Yönetimin bu sürpriz teklife ne yanıt vereceği merakla bekleniyor. (BUGÜN)
SON ADAY MEUNIER
Kadrosunu mutlaka bir sağ bekle takviye etmeye hazırlanan Galatasaray'da gündeme gelen son isim Brugge forması giyen Thomas Meunier. (FANATİK)
Kesinlikle katılıyorum.arkadaslar scout nation videolarındaki bütün topcular yetenekli o videoları izleyip ona göre adam alsınlar bence
Muslera
Wiel Chedjou Denayer Nagatomo
Veloso Selçuk
Carrillo Sneijder Podolski
Damiao
feghouli dahil çok önemli isimler alacak dursun başkanım ara dönemde
kendini affettirecek reyis