Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marka ve tanilan kulüp demek büyük kulüp anlamına getirmiyorum.
Everton da markalı takım veya atl bilbao da herkez tanır dünyada. Büyük takım mı bunlar şimdi?

Büyük kulüp anlayışlarımız farklı sanırım. Bence Bilbao da büyük kulüptür. Olabilir tabi, herkesin farklı düşünceleri olabilir. Herkesin anlayışı farklı olabilir.

CD_9ztZUUAAl3t4.jpg

Bu akşam 20:00'da tv8'de maçları var reislerin. Kaçırma :)

Lazio Candreva, biz Sneijder + Muslera Spor'uz.

Sneijder'in sol taşşağı > Candreva

Sonuç içinden geçeriz inanırsak.

100 küsür futbol tarihlerinde 1-2 yıl bir jenerasyon yakalamış adamlar şans eseri ile. O saydığın klas adamları tuta bilmiş mi kadrosunda o çok büyük dediğin takım yoksa asıl büyükler gelip kapmış mı adamları?
Aynı bursa fenere transfer olayı gibi ve evet bursa oranın demek ki.
Oranın burası bizimle denk az çok genelikle kadro gücü ile maalesef, evet

Eee bizde UEFA kadrosunu tutamadık? Demekki bizde büyük takım değiliz. Hocayı Fiorentina almıştı mesela?

Galatasaray’da transferde kritik gün pazartesi olarak belirlendi. Ligin ilk yarısını hayal kırıklığı ile bitiren sarı-kırmızılıları devre arasında hareketli bir süreç beklerken, önümüzdeki haftanın ilk günü adeta bir gövde gösterine dönüşecek.

Medya dalga geçiyor artık :asd22:

lazio oyuncularini satsa iyi para kazanirlar

faşist kulübün parasi çok olur

Eee bizde UEFA kadrosunu tutamadık? Demekki bizde büyük takım değiliz. Hocayı Fiorentina almıştı mesela?
Bizdeki durum farklıydı. Biz satmadık adamları. Bizi terk ettiler resmen. Lazio satı adamları.
Ve biz Avrupa arenasında ama tabiki sportif açısından büyük değiliz.
Camia tarihsel olarak ama en büyüğü bizis :)
Benim için büyük takımlar real. Milan. Barça. Manu Bayern ve saire gibi takımlar. Büyük ve orta sınıf takımlar arasında ayrımı biraz farklı yapıyorum sizlere göre belkide

dikkatsizliğine veriyor ve bir şey demiyorum.isimleri iyice oku.o çakma üyelik benim soyadımı kullanıyor
Ne dikkatsizliği ulan,Boş boş konuşuyordu öbür hesap ve soyadı benzer olduğu için 2.hesap gibi görünüyordu,Senin boş lafların umrumda değil zaten adam akıllı davran ölümü dirimi gömerim sana,boş yapma.Ayrıca öbür üyelik Nöbette çok boş postlar atıp durdu ve benim bi mesajın altına sardı ondan bu öfkem,eğer o başka hesap değilse bunların hepsini alınabilirsin üzerine.

Deniz çok sert çıktı

Güzel bir kavga izleriz umarım

Galatasaryimizin en buyuk sorunu oyuncu satamamasi olarak goruyorum, millet ne kadar kotu futbolculara buyuk paralara okutuyor, biz 5 milyona alip ustune para verip sozlesme fesih ediyoruz, yaziktir gunahtir.

biz de wesley muslerayı satsak cok paramız olur

onlar felipe anderson için 35-40m avro sorabiliyorlar

biz wesley ve muslera'ya max 25m avro fln aliriz

onlar felipe anderson'dan ziyade keita, candreva gibi çok paraya satabilecek oyunculari var

bizde mus ve wes disi öyle oyuncumuz yok

Deniz çok sert çıktı

Güzel bir kavga izleriz umarım
Dünden beri öbür üyeliğe ayar oldum,ve benim bir postun altına birşeyler yazmış sabah gördüm onun üstüne yazdım birşeyler buda böyle atlayınca bunları yazmam icap etti,Adam akıllı davranacaklar 16 yaşındayım diye üzerime gelmeleri iyi olmaz kendime güveniyorum.

yahu kweuke ye bile 5 m çekmişler vilhena sözleşmesi bitse bile tek haneli rakamlara almak hayal hatta büyük baaşrı olur.çok gelecek var bu çocukta
Ya yok adam Feyenoord da bile oynayamiyor, o potansiyeli olsa bile 2 senedir beklentileri karsiliyamiyor diy Feyenoord bile gozden cikarmis durumda. Oyle bir degeri falan yok gercekten, bugun sozlesmesi bitmese bile 5 milyon euro gibi bir rakama satin alinabiliyor. Abartildigi kadar birsey yok bunda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt