Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
baslamislar bile birbirine girmeye

Gökmen Özdemir @gokmnozdmr
Mustafa Denizli ile Galatasaray yönetimi arasında transferde düşünce farkları var. Denizli daha genç geleceğe yönelik isimleri istiyor

Gökmen Özdemir @gokmnozdmr
Galatasaray yönetimi ise en genci 27-28 yaşında olan tecrübeli günü kurtaracak isimleri ...

]

Dogru haber oldugunu sanmıyorum.. Yonetim mevcut kadronun yaş ortalamasının yuksek oldugunu, takımı gençleştirmek gerektiğini biliyor..Ama gençleştirme olacak diye Ontivero, Carrusca tarzı oyuncu transferleri yapılmaz umarım.. Ben bizim scout ekibine eskiden beri hiç guvenmedim, guvenmiyorum.. Hiç bir yetenegi bulamamış, boş adamlar.. Umarım bu sefer yanılırım..

Takım yaşlı.. Bazı oyuncular basarıya doymuş ve cogu oyuncu fizik olarak bitik vaziyette.. Dolayısıyla takımı gençlestirmek, fizik gucu artırmak ve takımın boy ortalamasını yukseltmek zorundayız.

Bu anlamda Donk, Menuiere, Damiano, Feghulie takıma cok sey katacaktır.. M'Bia yaslı olması ve fazla maddiyatcı olması (Trabzon klubune yaptıkları ortada) nedeniyle sıcak bakmıyorum..Ama gelirse katkı sağlar.

West ham ile maç yapsak fark yeriz galiba

Envoyé de mon Sony Z3

Van Rhijn, Donk

Kusmam gerek kulubun anasini si..ler.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Gelecek Yılları kurtaracak transferler rhijin helal

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cenk Ergun: ''Grosskreutz, Donk ve Van Rhijn camiyamiza hayirli olsun'' demis diyorlar.

Son düzenleme:
Umit ve Alper ihrac edilsin.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Çok iyi kadro kuruyorlar maşallah neyse kevin gitmez umarım salak Hollandalı yerine o oynar o da yedek bekler artık bunların yapacağı transferler de anca onlar gibi olur bari damiaoyu almayı becersinler alamazlarsa vallahi bir rijin daha bulurlar transferler rijin tannane donk ve damio hayırlısı olsun umarım Denizli ve Özbek de tez vakit gider .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Evet beyler jovanoviçlere komisyon transferlerine hazır olun.

Galatasaray’da*Prekazi*sürprizi... Şu ana kadar kendisine bir yardımcı antrenör bulmayan Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli’nin, 1985-1991 yılları arasında Sarı-Kırmızılı formayı giyen Cevad Prekazi ile anlaşmak üzere olduğu öğrenildi.

Envoyé de mon Sony Z3

Ben bu Van Rhin'e pek sıcak bakmıyorum ve bizde başarılı olacağını da düşünmüyorum.En büyük korkum da Sabri'nin tekrar sağ beke dönmesi olur.Bizim sağ bek mevkisine nokta atışı bir transfer yapmamız lazım yoksa tekrardan Sabri takıma geri dönebilir.

Fikret Orman: "Galatasaray'ın şampiyonluk şansı elbette var ama başka bir sezonda."

Güzel güzel konuşun böyle bunlar böyle saçmaladıkça şansımız artıyor :D

Rafael Silva*kim adam 10 gol atmış vasco de gama ile takım küme düşünce beleş cruzeiro ile anlaşmış

Envoyé de mon Sony Z3

soyadına bakıp değerlendirmeyin sizde insanları.rahmetli Süleyman Demirel le Sevda Demirel i aynı kefeye koyarsınız böyle yaparsanız.ayrıca fake hesap açıp soyadımı neden aynı yapayım

Ben seni diğer hesabın fakesisin demedim ki

Demiştin ya ben eskilerdenim forumu uzun süredir takip ediyorum.O yüzden dedim geçmiş hesabın ne diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt