Tugay Şahin1
Cezalı
- 17 Ocak 2015
- 1.224
- 0
- 496
Aynen nerde yalama varsa toplanmış habire yaliyorlaradamlar 4-1 yeniliyor hala feneri yalıyorlar
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen nerde yalama varsa toplanmış habire yaliyorlaradamlar 4-1 yeniliyor hala feneri yalıyorlar
Bu arkadaşı hatırlıyanlar bilir. Genç ve vizyonlu gelecek yönetici diyelim inşAllah... Bunları yazmış. Bildiği birşey var demek ki böyle demiş...
"M.Yasin Çakmak: Uzun zaman sonra sağlam bir transfer ekibi oluşmuş gibi. Yönetim ve scout ekibi isimleri belirliyor, Denizli raporlara bakıp karar veriyor."
Yani bundan sonra transferleri kesinlikle scout yapıyor diyelim. Şimdi anlarız bunların çapını gerçi başka kanıt gerek yok. Yine bok gibi transfer yapılırsa acilen kovulsun tüm transferden sorumlu kişiler. Beni getirsin oraya kulübe bunlardan çok daha iyi oyuncular kazanırım...
Çok ciddiyim.
Var, nolmus.Eneramoyu istemeyen var mı burda
Ulan Arif!Ben bir duyum aldim menajer tipinden bir arkadaş'dan. Damião bitmiş. 99% bizde.
Bitmiş.
Ulan Arif!
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Ben bir duyum aldım menajer tipinden bir arkadaş'dan. Damião bitmiş. 99% bizde.
Bitmiş.

Damiao'yu izlemedim öncelikle. Ama yorumun saçma. Melo bizde nası oynuyodu herkes biliyo ama ortasahasında Kleberson oynamıştı. Valencia kalecisi Diego Alves çağrılmadı Trabzon'un kovduğu Jefferson çağrıldı. Bunların çağırma kriterlerinde bi sıkıntj var bence. Adam iyidir kötüdür bilemem ama önyargı iyi değildir heleki bunu altını dolduramayacağın dandik bi örneğe güvenerek yapınca.Milli Takımın forvetinde 35 yaşındaki Ricardo Oliviera var. O kadar kötüler forvet hattında. Damiao isteyenlerin kafası iyi.
Renkdaş adam burda asist kralı olur.Brezilya ligi yumuşak orda iş yapmıyo diyen renktaşlara da Brezilya'da tutunamayıp Tr'de kral olan Nobre, Bobo, Fernandao örneklerini verebilirim. Adamı izlemedim ama iş yapmaz demek önyargılı.
D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi