Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arkadaşı hatırlıyanlar bilir. Genç ve vizyonlu gelecek yönetici diyelim inşAllah... Bunları yazmış. Bildiği birşey var demek ki böyle demiş...

"M.Yasin Çakmak: Uzun zaman sonra sağlam bir transfer ekibi oluşmuş gibi. Yönetim ve scout ekibi isimleri belirliyor, Denizli raporlara bakıp karar veriyor."

Yani bundan sonra transferleri kesinlikle scout yapıyor diyelim. Şimdi anlarız bunların çapını gerçi başka kanıt gerek yok. Yine bok gibi transfer yapılırsa acilen kovulsun tüm transferden sorumlu kişiler. Beni getirsin oraya kulübe bunlardan çok daha iyi oyuncular kazanırım...

Çok ciddiyim.

Besiktas keremi transfer listesine almış

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu arkadaşı hatırlıyanlar bilir. Genç ve vizyonlu gelecek yönetici diyelim inşAllah... Bunları yazmış. Bildiği birşey var demek ki böyle demiş...

"M.Yasin Çakmak: Uzun zaman sonra sağlam bir transfer ekibi oluşmuş gibi. Yönetim ve scout ekibi isimleri belirliyor, Denizli raporlara bakıp karar veriyor."

Yani bundan sonra transferleri kesinlikle scout yapıyor diyelim. Şimdi anlarız bunların çapını gerçi başka kanıt gerek yok. Yine bok gibi transfer yapılırsa acilen kovulsun tüm transferden sorumlu kişiler. Beni getirsin oraya kulübe bunlardan çok daha iyi oyuncular kazanırım...

Çok ciddiyim.

zuhahaha bu muymus saglam transfer ekibi

ibarbo watfordda kadroya mı giremiyor sakat mı ki

alalım

Ben bir duyum aldım menajer tipinden bir arkadaş'dan. Damião bitmiş. 99% bizde.
Bitmiş.

Son düzenleme:
Tv8de fener yabancı bir takıma oynuyormuş gibi anlattılar maçı onun bunun çocukları

Muslera
Grosskreutz-Denayer-Chedjou-Carole
Donk-Selçuk
Feghouli-Sneijder-Podolski
Damiao

Donk'a 2.5 veren bu kadroyu yapabilir

Milli Takımın forvetinde 35 yaşındaki Ricardo Oliviera var. O kadar kötüler forvet hattında. Damiao isteyenlerin kafası iyi.
Damiao'yu izlemedim öncelikle. Ama yorumun saçma. Melo bizde nası oynuyodu herkes biliyo ama ortasahasında Kleberson oynamıştı. Valencia kalecisi Diego Alves çağrılmadı Trabzon'un kovduğu Jefferson çağrıldı. Bunların çağırma kriterlerinde bi sıkıntj var bence. Adam iyidir kötüdür bilemem ama önyargı iyi değildir heleki bunu altını dolduramayacağın dandik bi örneğe güvenerek yapınca.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş Nuri Şahin transferini duyurdu - Erkekler Ligi

Brezilya ligi yumuşak orda iş yapmıyo diyen renktaşlara da Brezilya'da tutunamayıp Tr'de kral olan Nobre, Bobo, Fernandao örneklerini verebilirim. Adamı izlemedim ama iş yapmaz demek önyargılı.

Brezilya ligi yumuşak orda iş yapmıyo diyen renktaşlara da Brezilya'da tutunamayıp Tr'de kral olan Nobre, Bobo, Fernandao örneklerini verebilirim. Adamı izlemedim ama iş yapmaz demek önyargılı.

Renkdaş adam burda asist kralı olur.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Damiao'da tam çok gol atacak ve Burak'ın çetesi tarafından yalnızlaştırılış takımdan gönderilecek tip yok mu ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt