Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trabzonspor ile sözleşmesini fesheden Carl Medjani ile Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Toulouse ilgileniyor. (Fransız Basını)

nordin amrabat ne top oynuyor ya :) tanimasak ,malagada bir 11 numara var 10 milyon euro versen acimassin diye yorumlar yapilirdi simdi burada...bizdeki yerli cetesi bu adamida yedi bence.takimda bir sistem yok düzen yok. TÜRKIYE liginin en büyük takimi bile avrupadaki herhangi siradan bir takim kadar iyi yönetilmiyor maallesef,futboldan gelenlerin degilde ,kulübü insaatci,otelci,vs isadamlarinin yönetmesinden kaynaklaniyor.. ISI EHLINE VERIN (HZ.MUHAMMED AS )

bu sezon 0 gol atmiş

büyük başari

gelseydi güreşci yorumlar yazilirdi

Hazır mıyız arkiler?Bu hafta bombaları patlatıyoruz.Transferlerden sonra arkadaki sırıtan abladan daha mutlu olacağımıza emin olun.

1174901_f265c1df89b4f18e3eb7a1fcab7e115d_640x640.jpg

Saka farzediyorum :)

Galatasaray yonetimi damiao , immobile derken bir anda ibreyi ligi iyi tanimasindan dolayi bobo'ya yoneltti.. Yarin bir gun boyle haberler cikarsa sasirmayin

Taraftar merak etmesin gerekini yapacaz

abv

Galatasarayin sadece taraftari var, baska hic kimsesi yok, sonrada yönetimin ve oyuncularin yaninda olun diyorlar. Galatasaray icin naptiniz lan siz.

bu sezon 0 gol atmiş

büyük başari

gelseydi güreşci yorumlar yazilirdi
ben su an oynadigi mac icin konusmustum gerci,ama sezon basinda menisküsle ilgili agir bir sakatlik gecirmis son 5 mactir forma giymeye baslamis, su macta bile en az 4 asisti heba etti forvetleri...burak umuttan bile kötü adamlar :) bir penalti yaptirdi kirmizi kart aldirdi kaleciye ama penaltiyi atamadi :)

Son düzenleme:
Forvete Cisse gelecek hissediyorum.

ben su an oynadigi mac icin konusmustum gerci,ama sezon basinda menisküsle ilgili agir bir sakatlik gecirmis son 5 mactir forma giymeye baslamis, su macta bile en az 4 asisti heba etti forvetleri...burak umuttan bile kötü adamlar :) bir penalti yaptirdi kirmizi kart aldirdi kaleciye ama penaltiyi atamadi :)

Nordin Amrabat diyorsun yani?

b plz

Nordin Amrabat diyorsun yani?

b plz
evet gercekten müthis oynadi celta vigo ya karsi...ama genis alan cok ispanyada,bizim ülkede gercekten berbat bir futbol var o yüzden kimse seyretmiyor...adam adama markaj ,galiba dünyada sadece bizim ülkede var,amatör top oynayan herkes bilir ,hocalar bile oglum top gecsin adam gecmesin,mantigini asiliyor genclere ,gerci bizim semih kaya onuda beceremiyor ya...

Viilarealden Leo baptistao alın. 6 ay sonra sözleşmesi bitecek. Verecekseniz bu adama para verin. Emre utkucan efendinin aklına gelmiş midir. ?

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt