Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
feghouli ne durumda sözlesme imzaladimi
mükemmel topcu

Aynen yabancı oyuncular en azından yerliler gibi elinde patlamıyor.Amrabat,bruma,telles gibi.

Elinde patlama meselesi değil .. Yabancılar bunu profesyonel bi biçimde ekmek yiyorum burda olmazsa diğer taraf olur diyor..

Bizim yerliler akbaba gibi şuranın iliğini bi sömüreyim sonra da başka yeri sömürürüm diye hareket ediyorlar..

Yerli futbolcuların maxsimum alacağı para yıllık 500 bin euro olacak bunun fazlası haram bunlara..

Çalışmazlar antrenmanı kaytarırlar , düğün eğlence kebab disko yaşam tarzları .. dünya görüşleri sıfır..

En basitinden dışardan gelen Hamit'in bile konuşmalarını dinleyince bizim futbolcuların ne kadar cahilller topluluğu olduğunu anlıyorsun..

bari gross için bir kaç milyon avro alalim

yektayla yaptigimiz gibi ondan kurtulmak için sözlesmesini fesh etmeyelim

Elinde patlama meselesi değil .. Yabancılar bunu profesyonel bi biçimde ekmek yiyorum burda olmazsa diğer taraf olur diyor..

Bizim yerliler akbaba gibi şuranın iliğini bi sömüreyim sonra da başka yeri sömürürüm diye hareket ediyorlar..

Yerli futbolcuların maxsimum alacağı para yıllık 500 bin euro olacak bunun fazlası haram bunlara..

Çalışmazlar antrenmanı kaytarırlar , düğün eğlence kebab disko yaşam tarzları .. dünya görüşleri sıfır..

En basitinden dışardan gelen Hamit'in bile konuşmalarını dinleyince bizim futbolcuların ne kadar cahilller topluluğu olduğunu anlıyorsun..
Artık o devir kapanıyor yavaş yavaş yabancı sınırı ile birlikte.Bu sistemde devam edilirse 2 sene sonraya düzelir çoğu şey.11 yabancı oynar yedekte 3 adet zaten 14 tane.4-5 tane düzgün yerli yeter.Kalanlar genç oyuncular olur 5-6 tane.

Bu Brezilya'daki sağ beki izleyen var mı nasıl iyi mi

Sent from my iPhone using Tapatalk

gross rezil futbolcu bakmayin bi kac turnuvaya gittigine sarbide onlarca sampiyonlar ligi oynadi
kurtuldugumuz iyi oldu takmayin böle karaktersiz birine ihtiyac yok alindiginda ben zaten deli oldum kazmanin tekiydi begenmedigim oyuncuydu!
saydigimiz paralari geri alalim harika bir transfer olur:)

Passolig iptal edildi bundan sonraki maç izleme muhabbet i nasıl gelişecek
E bilete devam diyorlar

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kim geliyor hiç bakmadım bu ara?

douglao
advincula
donk
m'bia
n'diaye
rodallega
lualua
eneramo

seç beğen al

Yuh ulan Hamza advşncula ve josueye kendinize klüp bulun demiş bu adam iyiki gitti josue bursada en göze batan Topçulardan Allah bizi kurtardı bu yerli seviciden

********************* tannane yarın istanbula geliyor diyor

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt