Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
acQkfbu1.jpeg

reis kupalar kazanmaya geliyor

Burdaki bazılarının transferle ilgili atıp tutma süreci şöyle gibi mesela Tannane ve Edmilson var.

Tannane youtube videolarına bakim aaa adam geçiyo hırslı da oo ama Faslı , Hollanda Liginde kanat , iri bi adam aaa Amrabat lan bu almayın. istatistikleri iyi olsa nolur Hollanda leş

Edmilsona bakim videoları iyiymiş aaa adam Brezilyalı bileği incedir aaa Belçika ligindeymiş futbol fabrikası zaten , herkesde övmüş Neymar ile parlamış oda iyidir iyi mükemmel adam

Ben en iyisi Tannaneyi gömim Edmilsonu desteklim ya ne gerek var maç izlemeye videolardan izlediğimi konusurken belli etmessem sıkıntı yok azıcık da ahkam kesim illaki tutar...

şeklinde

ne yazıkki böyley , transferler risk Edmilson veya Tannane veya başka biri iyidir kötüdür o ayrı ama Drogba veya Sneijder gibi adamlar almadıysan Elano gibi PL den gelip tutmayabilirde Ujfa gibi bitik denirken toplayabilirde...

benceü
Yurt dışından transferlerin kumar olduğunu daha önce söylemiştim
Ben parlamış oyuncu yerine melo gibi unda gibi sönmüş yıldızları isterim açıkçası
Sneijder drogba alamayacağını için mantıklı olan bu
Genç oyuncu transferi tutmaz bizde

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burdaki bazılarının transferle ilgili atıp tutma süreci şöyle gibi mesela Tannane ve Edmilson var.

Tannane youtube videolarına bakim aaa adam geçiyo hırslı da oo ama Faslı , Hollanda Liginde kanat , iri bi adam aaa Amrabat lan bu almayın. istatistikleri iyi olsa nolur Hollanda leş

Edmilsona bakim videoları iyiymiş aaa adam Brezilyalı bileği incedir aaa Belçika ligindeymiş futbol fabrikası zaten , herkesde övmüş Neymar ile parlamış oda iyidir iyi mükemmel adam

Ben en iyisi Tannaneyi gömim Edmilsonu desteklim ya ne gerek var maç izlemeye videolardan izlediğimi konusurken belli etmessem sıkıntı yok azıcık da ahkam kesim illaki tutar...

şeklinde

ne yazıkki böyley , transferler risk Edmilson veya Tannane veya başka biri iyidir kötüdür o ayrı ama Drogba veya Sneijder gibi adamlar almadıysan Elano gibi PL den gelip tutmayabilirde Ujfa gibi bitik denirken toplayabilirde...

benceü

Ulan 6 aydır takip ediyoruz adamı

Bütün forum biliyor sayemde ne diyon sen

Arkadaşım o zaman da anlama kıtlığı çekiyordun hala öylesin. Melo takımın en çok kazananlar sınıfındaydı ve o kadar fark yaratmıyordu son 2 sezonunda. Sneijder kadar para alıp Bilal kadar iş yaparsan eleştiririm doğal olarak.
Banko 11 dediğin adam maçların yarisinda cezali zaten.
Donk'la da fiyat karşılaştırma Donk da Melo'nun aldığının yarısını alacak. Ayrıca Melo'nun ilk iki sezonu gibi olmaz da son sezon oynadiği futboldan iyi oynayacağı kesin. Yaş farkını da bıraktım.
Dursun Özbek çok hata yaptı ama Melo'yu satmak yaptığı az sayıda başarıdan birisi.

SM-T230 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

son iki senede fark yaratmıyo dediğin Melo gittiğinden beri yerine idareten bakan Hamitde yokken takımın ortasahası otobüs terminaline döndü sen ne anlatıyosun hocam acaba.

parasını son kurusuna kadar haketti aldığı para kadarda farkını yarattı

Lucescu ile 7 m.euro karşılığında anlaşıldı, M'bia parada indirime gitti ve kendisiyle anlaşıldı. (gazeteciye istihbarat gelir, o da yazar)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Yakından takip ettiği doğru :ka21:

Sönmüs patlamaya acik yildiz istiyoruz

edmilson gibi tannane gibi 11'e sadece kupada girebilecek bebeleri degil

Akhisar'ın eski topçularından lokomotiv moskovada oynayan Oumar Niasse'yi de lucescu istemiş, o da gelirim demiş, teklif yapılmış ts için

en önemli problem bu

GS Cimbom ‏@GSCForum 53 sn.54 saniye önce
Galatasaray ikili mücadele kazanma sayısı ile ligde son sırada yer alıyor. (via @tanerkrmn)

Pato ve mbia gelseydi bi ümit olabilirdi ama stoperden bozma donk ile transfere başlayan bir takımın diğer mevkilere iyi oyuncu alabileceğini düşünenler Hakaten çok iyimserler bir b.k olmaz bu sene bizden

en önemli problem bu

GS Cimbom ‏@GSCForum 53 sn.54 saniye önce
Galatasaray ikili mücadele kazanma sayısı ile ligde son sırada yer alıyor. (via @tanerkrmn)
Fizik mi isteksizlik mi acaba buna etken

Galatasaray ve BJK'nin de istediği Akhisar'lı Güray Vural'a da en iyi teklifi tsyapmış hoaydaa

Yurt dışından transferlerin kumar olduğunu daha önce söylemiştim
Ben parlamış oyuncu yerine melo gibi unda gibi sönmüş yıldızları isterim açıkçası
Sneijder drogba alamayacağını için mantıklı olan bu
Genç oyuncu transferi tutmaz bizde

kesinlikle örneği çoktur süperstar olmasalar Drogba ve Sneijder de girerdi Baros Kewell Poldi Ujfa Eboue hepsi hatta Elmander Nonda bitik denildikleri zamanda geldi takımı taşıdı hatta Keitada olabilir cok emin değilim

bence ikisi birlikte bir bu tarz oyuncu yok bir de kalite sorunu var tabi
Tarik bize geldikten sonra 1 kez dahi olsa ikili mücadele kazanmış midir hatırlayanınız var mi ?

seni biliyorum Aydın , senin kadar detaylı izleyen kişi sayısı 3-4 kişiden fazla değildir ama sorsan herkes bişeyleri biliyor

Orasını bilemem

Adam Dinine ve Ailesine çok bağlı

Herkes çakma Neymar diyor ama adam onu idol belirlemiş.Tatillerinde bile Barcelona müzesini felan ziyaret ediyor

Adamın hedefleri çok yüksek.Burada sahip çıkarlarsa çocuğa belkide ilk defa bonservisten yüksek meblağ kazanabiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt