Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yurt dışından transferlerin kumar olduğunu daha önce söylemiştimBurdaki bazılarının transferle ilgili atıp tutma süreci şöyle gibi mesela Tannane ve Edmilson var.
Tannane youtube videolarına bakim aaa adam geçiyo hırslı da oo ama Faslı , Hollanda Liginde kanat , iri bi adam aaa Amrabat lan bu almayın. istatistikleri iyi olsa nolur Hollanda leş
Edmilsona bakim videoları iyiymiş aaa adam Brezilyalı bileği incedir aaa Belçika ligindeymiş futbol fabrikası zaten , herkesde övmüş Neymar ile parlamış oda iyidir iyi mükemmel adam
Ben en iyisi Tannaneyi gömim Edmilsonu desteklim ya ne gerek var maç izlemeye videolardan izlediğimi konusurken belli etmessem sıkıntı yok azıcık da ahkam kesim illaki tutar...
şeklinde
ne yazıkki böyley , transferler risk Edmilson veya Tannane veya başka biri iyidir kötüdür o ayrı ama Drogba veya Sneijder gibi adamlar almadıysan Elano gibi PL den gelip tutmayabilirde Ujfa gibi bitik denirken toplayabilirde...
benceü
Burdaki bazılarının transferle ilgili atıp tutma süreci şöyle gibi mesela Tannane ve Edmilson var.
Tannane youtube videolarına bakim aaa adam geçiyo hırslı da oo ama Faslı , Hollanda Liginde kanat , iri bi adam aaa Amrabat lan bu almayın. istatistikleri iyi olsa nolur Hollanda leş
Edmilsona bakim videoları iyiymiş aaa adam Brezilyalı bileği incedir aaa Belçika ligindeymiş futbol fabrikası zaten , herkesde övmüş Neymar ile parlamış oda iyidir iyi mükemmel adam
Ben en iyisi Tannaneyi gömim Edmilsonu desteklim ya ne gerek var maç izlemeye videolardan izlediğimi konusurken belli etmessem sıkıntı yok azıcık da ahkam kesim illaki tutar...
şeklinde
ne yazıkki böyley , transferler risk Edmilson veya Tannane veya başka biri iyidir kötüdür o ayrı ama Drogba veya Sneijder gibi adamlar almadıysan Elano gibi PL den gelip tutmayabilirde Ujfa gibi bitik denirken toplayabilirde...
benceü
Arkadaşım o zaman da anlama kıtlığı çekiyordun hala öylesin. Melo takımın en çok kazananlar sınıfındaydı ve o kadar fark yaratmıyordu son 2 sezonunda. Sneijder kadar para alıp Bilal kadar iş yaparsan eleştiririm doğal olarak.
Banko 11 dediğin adam maçların yarisinda cezali zaten.
Donk'la da fiyat karşılaştırma Donk da Melo'nun aldığının yarısını alacak. Ayrıca Melo'nun ilk iki sezonu gibi olmaz da son sezon oynadiği futboldan iyi oynayacağı kesin. Yaş farkını da bıraktım.
Dursun Özbek çok hata yaptı ama Melo'yu satmak yaptığı az sayıda başarıdan birisi.
SM-T230 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ulan 6 aydır takip ediyoruz adamı
Bütün forum biliyor sayemde ne diyon sen
la edmilson denen bebe mi yeni hagi olacak bu nasi bi ironidir
ilk 11e giremez. imkansiz.
17ye anlaşsalar ne olacak nasıl olsa adamın parasını ödemeyip fifalık olacaklarLucescu ile 7 m.euro karşılığında anlaşıldı, M'bia parada indirime gitti ve kendisiyle anlaşıldı. (gazeteciye istihbarat gelir, o da yazar)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Fizik mi isteksizlik mi acaba buna etkenen önemli problem bu
GS Cimbom @GSCForum 53 sn.54 saniye önce
Galatasaray ikili mücadele kazanma sayısı ile ligde son sırada yer alıyor. (via @tanerkrmn)
Yurt dışından transferlerin kumar olduğunu daha önce söylemiştim
Ben parlamış oyuncu yerine melo gibi unda gibi sönmüş yıldızları isterim açıkçası
Sneijder drogba alamayacağını için mantıklı olan bu
Genç oyuncu transferi tutmaz bizde
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fizik mi isteksizlik mi acaba buna etken
fizik tabiki orta saha oyuncuların çok yumuşak hem de hepsiFizik mi isteksizlik mi acaba buna etken
Tarik bize geldikten sonra 1 kez dahi olsa ikili mücadele kazanmış midir hatırlayanınız var mi ?bence ikisi birlikte bir bu tarz oyuncu yok bir de kalite sorunu var tabi
seni biliyorum Aydın , senin kadar detaylı izleyen kişi sayısı 3-4 kişiden fazla değildir ama sorsan herkes bişeyleri biliyor