Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Utkucani kovup ali eceyi getirsek basa 10 seneye barcelonayla yaririsiz

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Prandelli'yi oven ali eci mi bu?

Birakin bu isleri, Turkiye'de yorumculardan 1 tanesi bile ne futbolcu taniyor ne fubol anliyor.

CX4CPoOWAAEarw9.jpg

Ne diyor

Ben Fm veya Fifa oynayan biri değilim. Ancak bir oyun yapılırken mutlaka scoutinglerin verilerinden yararlanıyor olmaları lazım. Bu adamların işi gözlem yapmak bir futbolcuyu tasarlarken yaptıklarını izlemeden bir şey ortaya koymak saçma olur. Evet buna dayanarak transfer politikası belirlenmez ama işin içinde ciddi bir çalışma var bunu görmek lazım.
Benim bildigim evertondu sanirim fm ile ortaklasa bir calisma icerisinde misal bizim yoneticilerde fm diye asagilama derdindeler.

M'Bia Trabzonspor'da kalmak istemezse Trabzonspor M'Bia'yı satmak için kulüp arayacak. Galatasaray'dan ise şu an bir girişim yok. (A Spor)

Sayıştay Fenerbahçe ve Ülker arasındaki anlaşmayı araştırıyormuş

M'Bia Trabzonspor'da kalmak istemezse Trabzonspor M'Bia'yı satmak için kulüp arayacak. Galatasaray'dan ise şu an bir girişim yok. (A Spor)
Mbia alamayız zaten şu an DE jong alalım onun yerine Trabzon tepkisinden çekinir bizim manavlar.

Galatasaray , Adnan Polat döneminden dolayı yediği vergi cezasından dolayı borcu yoktur yazısı alamazsa transfer yapamayacak

Benim bildigim evertondu sanirim fm ile ortaklasa bir calisma icerisinde misal bizim yoneticilerde fm diye asagilama derdindeler.
Genç bir futbolcuyu alıp geliştirmek potansiyelinin üstüne çıkmasını sağlamak sadece ondan beklenilerek yapılamaz. Bunun için yeterince iyi bir ekibin olması lazım işin içine bilimin girmesi lazım. Misal spor akademisinden her sene binlerce insan mezun oluyor. Bu adamların tek yapacağı beden eğitimi öğretmeni olmak değildir herhalde. İşin sonunda her şey eğitim sisteminin kalitesine geliyor. Neyse konuyu dağıtmamak adına dalmayayım bu meseleye. Scouting önemli bir hadise ama bizde o futbolcuyu parlatacak bir yapı yok. Ben Arda'ya şaşırıyorum doğrusu nasıl oldu diye. Ayrıca fm oyununun kullandığı scouting sistemi senden iyiyse yararlanman lazım. Küçümsemek bizim gibi memlekette yaşayan insanlara has bir durum.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt