Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Edmilson gitmis Standard'a

yanlis tercih bence, en azindan simdiki oynadigin takimdan daha iyi yere gitmeye calismalisin

Edmilson gitmis Standard'a

yanlis tercih bence, en azindan simdiki oynadigin takimdan daha iyi yere gitmeye calismalisin

Gayet doğru tercih

Eski hocasının yanına gitti.Türkiye gibi dakika başı hoca değiştiren ortamda olmadığı için kendini geliştirir

Bir kaç seneye 10 milyon üstü transfer yapar

Burak yılmaz: Trabzon için ölürüm,doğuştan beşiktaşlıyım,Kanımı kesen sarı laci akar , Son olarak En büyük cimbom

Valla ben bugünden itibaren umudu kestim.Dursun pazardan çürük domatesi bile alamaz.Adam resmen bizle alay etmek için oturmuş o koltuga

Forum ahalisi mutludur artık

Carillo felan gelir bekleyin siz

Gayet doğru tercih

Eski hocasının yanına gitti.Türkiye gibi dakika başı hoca değiştiren ortamda olmadığı için kendini geliştirir

artık bu konuuyu kapatalım sinirimiz bozuluyo adam kalmıcak bu gidişle beceriksizler Robben i alacaklar sanki

Junior edmilson ‏@edmilson_ho 6 dk.6 dakika önce
Mon cœur a choisi ce sera le standard.
1f534.png
26aa.png
1f534.png
26aa.png
1f534.png
26aa.png

Utkucan Allah Belanı versin mal

videonun adını welcome to liege falan yap bari aydın yeni koymuşsun :D

yüksek bir ücretle ryan donk

amrabatın 22-23 yaşındaki versiyonu

belki yaşlı bir forvet

bu üçünü belki alır transferi kapatırlar

Gayet doğru tercih

Adamlar bu sezon iyi degiller (Truiden den 3 puan fazla), playofflar var diye belki Avrupaya gitme sanslari olabilir ama bence olumlu hamle yapmamis eski TD olmasina ragmen. Gent de istiyordu herhalde oraya gitseydi en azindan.

Neyse, olan oldu zaten.

Mandanda da gidiyor bjkye . Şaka maka alay ettik de adamların bekleri dışında her pozisyonu çok iyi oldu , tabi stoper aldıklarını varsayarsak. İsmail ve beck de vasat adamlar çok kötü sayılmaz . Ya Dursun bir git arkadas git !!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Adamlar bu sezon iyi degiller (Truiden den 3 puan fazla), playofflar var diye belki Avrupaya gitme sanslari olabilir ama bence olumlu hamle yapmamis eski TD olmasina ragmen. Gent de istiyordu herhalde oraya gitseydi en azindan.

Neyse, olan oldu zaten.

Adam Liege de doğmuş

Eski hocası orada

Paradan daha değerli şeyler var

mandandanın gelmesi normal

2007de bjk taraftarının en efso performanslarından birine tanıklık etmişti

Ben elimden geleni yaptım şahitsiniz

Tarih bu ihaneti unutmayacak

cid197044_TannaneVI08_1180_580x310.jpg

Tannaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt