Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.412
- 23.651
- 2.698
Galatasaray bersiap untuk memboyong John Obi Mikel pada bursa transfer January sebesar £6M. [Daily Star]
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
'Ana kuzusu' Großkreutz saglik kontrolünden geciyor diyor.![]()
Ne diyor
içimizde Selçuğu da savunanlar var alayını gönderin adam olsunlarGecen sezon ortasindan yazdigim tek tek cikti.
Gittikce Avrupa'da prestij kaybediyoruz diye konu actim, bugün Avrupa'nin averaj takim'i olduk.
Yerli cetesi basimizi yiyecek diye konu actik, basta Adem Cakar bana uyduruyorsun dedi.
Ilk gününde Hamza yerli sevdalisi dedik, yine üstüme geldiniz..
Bu liste böyle uzar gider..
Ve bende simdi diyorum ki; Ulan birde utanmadan an itibariyle ilgilendigimiz oyunculardan dolayi yönetimimi elestiriyorsunuz? Bu ne yüzsüzlük arkadas?
Bu gidisatin bas sorumlusu taraftardir, kimseyi kandirmayin.
Yani artik hedefler o kadar kücüldü ki, bir an önce Rhijn Tannane fln gelsin, umrumda degil. Yeter ki su yerli cöpler defolsun.
Muslera-Rhijn-Chedjou-Denayer-Carole-Selcuk-Donk-Podolski-Sneijder-Tannane-Damiao
Bu 11'i kuralim cünkü maksimum kurabilecegimiz 11 bu. Ama basimizda fossil Denizli var, yani geciniz.
Yok maliyet konusunda haklısın kardeşim ama Bruma ile Telles'i hep savunanların başında geldim , bir ışık gördüm ama bu adamda hiç göremedim. Seni kırmayalım hadi yedekte senin için dursun , zaten oynayacağı yok .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Standard zaten Truiden den daha buyuk bir kulup, bu sezon kotu olmalari bunu degistirmez.Edmilson gitmis Standard'a
yanlis tercih bence, en azindan simdiki oynadigin takimdan daha iyi yere gitmeye calismalisin
Nolmus?Bu foruma ne oldu yav?
Hocam empati kur.
İlk defa yurt dısı transferi yapıyorsun , daha yeni tanıştıgın bir ligte istatistiklerin muazzamken seni kesiyolar oyuna giremiyosun oyuna girdiğin ilk maçta taraftar yuhalıyor , bozulmasında napsın?
KaynakDünyaca ünlü yıldımız Donk oyuncularla tanışmış
Alper acilen benim avatari düzeltin, Sneijder'e ayip oluyor,Nolmus?
Kaynak
Rádio Grenal @RdGrenal
Boyutu degisti avatarin, 180x180, yeniden upload yapman lazimAlper acilen benim avatari düzeltin, Sneijder'e ayip oluyor,