Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray bersiap untuk memboyong John Obi Mikel pada bursa transfer January sebesar £6M. [Daily Star]

Gecen sezon ortasindan yazdigim tek tek cikti.

Gittikce Avrupa'da prestij kaybediyoruz, oyuncu alamayacagiz diye konu actim, bugün Avrupa'nin averaj takim'i olduk.
Yerli cetesi basimizi yiyecek diye konu actik, basta Adem Cakar bana uyduruyorsun dedi.
Ilk gününde Hamza yerli sevdalisi dedik, yine üstüme geldiniz..

Bu liste böyle uzar gider..

Ve bende simdi diyorum ki; Ulan birde utanmadan an itibariyle ilgilendigimiz oyunculardan dolayi yönetimimi elestiriyorsunuz? Bu ne yüzsüzlük arkadas?

Bu gidisatin bas sorumlusu taraftardir, kimseyi kandirmayin.

Yani artik hedefler o kadar kücüldü ki, bir an önce Rhijn Tannane fln gelsin, umrumda degil. Yeter ki su yerli cöpler defolsun.

Muslera-Rhijn-Chedjou-Denayer-Carole-Selcuk-Donk-Podolski-Sneijder-Tannane-Damiao

Bu 11'i kuralim cünkü maksimum kurabilecegimiz 11 bu. Ama basimizda fossil Denizli var, yani geciniz.

Son düzenleme:
CX4KoTOWsAAmW1L.jpg

En buyuk efsanelerden. GS a 14 yil aradan sonra sampiyonlugu getiren adamdir!

Ugur Tütüneker, gol biçer! ;)

Gecen sezon ortasindan yazdigim tek tek cikti.

Gittikce Avrupa'da prestij kaybediyoruz diye konu actim, bugün Avrupa'nin averaj takim'i olduk.
Yerli cetesi basimizi yiyecek diye konu actik, basta Adem Cakar bana uyduruyorsun dedi.
Ilk gününde Hamza yerli sevdalisi dedik, yine üstüme geldiniz..

Bu liste böyle uzar gider..

Ve bende simdi diyorum ki; Ulan birde utanmadan an itibariyle ilgilendigimiz oyunculardan dolayi yönetimimi elestiriyorsunuz? Bu ne yüzsüzlük arkadas?

Bu gidisatin bas sorumlusu taraftardir, kimseyi kandirmayin.

Yani artik hedefler o kadar kücüldü ki, bir an önce Rhijn Tannane fln gelsin, umrumda degil. Yeter ki su yerli cöpler defolsun.

Muslera-Rhijn-Chedjou-Denayer-Carole-Selcuk-Donk-Podolski-Sneijder-Tannane-Damiao

Bu 11'i kuralim cünkü maksimum kurabilecegimiz 11 bu. Ama basimizda fossil Denizli var, yani geciniz.
içimizde Selçuğu da savunanlar var alayını gönderin adam olsunlar

Yok maliyet konusunda haklısın kardeşim ama Bruma ile Telles'i hep savunanların başında geldim , bir ışık gördüm ama bu adamda hiç göremedim. Seni kırmayalım hadi yedekte senin için dursun , zaten oynayacağı yok . :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hocam empati kur.

İlk defa yurt dısı transferi yapıyorsun , daha yeni tanıştıgın bir ligte istatistiklerin muazzamken seni kesiyolar oyuna giremiyosun oyuna girdiğin ilk maçta taraftar yuhalıyor , bozulmasında napsın?

Edmilson gitmis Standard'a

yanlis tercih bence, en azindan simdiki oynadigin takimdan daha iyi yere gitmeye calismalisin
Standard zaten Truiden den daha buyuk bir kulup, bu sezon kotu olmalari bunu degistirmez.

Verilen gol pozisyonu:
1. Fenerbahçe 35
2. Kasımpaşa 45
3. Beşiktaş 60
4. Kayserispor 65
13. Galatasaray 87

Hocam empati kur.

İlk defa yurt dısı transferi yapıyorsun , daha yeni tanıştıgın bir ligte istatistiklerin muazzamken seni kesiyolar oyuna giremiyosun oyuna girdiğin ilk maçta taraftar yuhalıyor , bozulmasında napsın?

İşte tecrübeli ve mental olarak kaliteli adam bu yüzden önemli. Haklısın ama jose benim umrumda değil takım benim için önemli o yüzden genç oyuncular alacaksan da mental olarak da kuvvetli adam alacaksın. Bu ülkede genç oyuncu yetişmesi imkansız , yapımızda yok Türk milleti olarak .

Sent from my iPhone using Tapatalk

donkun kapı gelse de küfürler havada uçuşsa şuralarda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt