Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabri'nin, kariyeriyle Donk'tan az almaması normal ama ikisinin de alacağı max. para 800 bin, 1 milyon.

Fazlası hırsızlıktır ki kulübü yıllardır hırsızlar yönetiyor zaten.

Valla haklısın bişey diyemem ama o zaman klubun bütün oyuncularla anlasıp yeni sözleşme imzalaması gerek. Yada
Eldeki türkleri 2 sene içerisinde toptan değiştirmek lazım yeni aldıklarımızada 1.5 max sınır koyacaksın Bjk gibi yabancılarada 2.5 birkaç kişi hariç onlarda Sneıjder gibiler olursa al sana denge. Ozaman gelipte adam senden 2-3 milyon para istemez

Ya birakin Allah askina böyle argüman mi olur.

Sabri de Tarik da yapilan yanlislar Donk da yapilacak yanlislari dogru kilmaz. Hepsi fazla aliyor, sen her yeni gelene o kadar para verirsen bu hic bir zaman bitmez.

Donk ne yahu, bu kadar mi ihtiyacimiz var bu herife de bu kadar ucuk fiyatlara imza atiyorlar? Donk da Donk Donk. Dandik süperligin biraz öne cikan oyuncularini basimiza cikara cikara bu hale getirdiler zaten. Öyle baski olmayan Anadolu takiminda oynamak Galatasaray da oynamaya benzemez.

Biraz daha üstüne para koyarsin gidersin Avrupadan birini alirsin.

Evet bizim burda Metz de oynuyordu 3 e gitmisti

Envoyé de mon Sony Z3

fb'ye karşı CL elemesınde izlemiştim Kampl'la beraber bide Sorıano 3'ü takımı sırtlıyodu zaten 3kişi feneri dikmişti :D
O zamandan beri takip edememdim ama çok istemeiştim almamızı ama zaten o sene patlama yapıp Premier Lige gitmişti

Lan maxi lopeze 2.5 milyon euro fazla denildi sabriye zam yapildi. Melo 3 aliyor 3te bonservis zengin olduk denildi. Lige havlu atmanin yani sira alinan paranin yarisini da donk'a verdik.

Malligin siniri yok. Fransa 2.liginde donku cebinden cikaracak 20 yasinda bebe kayniyor. Ama olur mu donk ligi taniyor degil mi. Sonucta 11 puan geriden gelip 2 takimi gececegiz.

Belki yuz kere soyledim yine soyleyecegim. Transfer heyeti ve komitesi avrupa piyasasina hakim profesyonellerden olusmali. Yillik maaslari toplam 2 milyon euro olacak ama sana geri donusu 20-25milyon euro olacak adamlar olmali.
Yonetim ve hocalar bu adamlara karisamamali su oyuncuyu istiyorum degil bu oyuncuyu oynatacaksin uzerine kurulu olmali.
Yoksa borcu 10kere sifirlasan 11kere ayni seviyeye getiririz biz.

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ulen adam zaten Kasımpaşa'da 1.2 alıyodu maç başı hariç orda alıyodur 1.6 bizde alıcak tabi 1.8

Avrupa'dan Tr'ye gelirken adamlar daha ilk konustukları şey ben nekadar kazancam çokmu 0.2 milyon fazla almış adam gibi adam topunu oynuyacak.
Sabrinin 1.8 umutun 1.8 tarigin 1.4 aldığı takımda Donk'da maç başı almadan yıllık 1.8 alıcak çokmu ayıp be size
Sonra takimin gideri cok diye aglamaya gelince on siralaea giriyoruz ama.
Takimin gidri bu sekilde mi dusurulecek. Madem dinka 1.8 verilebiliyordu sezon basi 300 bin euro daha verip mbia neden alinmadi. Niye lige havlu atmayi bekyip para sactik. 3.olabilmek icin donka ihtiyacimiz mi var. 1.2 milyon euro kabul etmeyen gelmesin dunya oyuncu dolu

mbia ayrılıyormus tsden,bizim mallar akıl edebilecek mi bakalım

Sözleşmelere tek söz etme hakım yok maalesef. Bu düzen yilardir mevcut Türkiye'de. Avrupa piyasa ile kiyaslarsak hemen hemen her futbolcumuz 3de 1ini alması gerekir maximum.

Mandanda 3 yillik sozlesme yillik 2 milyon euro istemis ,bjk yillik 1.5 dan 2 yillik sozlesme teklif etmis,bjk bile bizden cok iyi yonetiliyor.

yalniz donk mac basi almayacagi icin o kadarda abartili degil,tarik-sabri-umut-hamit- gibi faydasiz ve gereksiz oyunculardan cok daha az aliyor birde ben sahada ne verdigine bakarim misal melo,muslera,sneijder.podolski nin aldigi aldigi ücretleri hic konusmuyoruz sebebi adamlar kurusuna kadar hakkediyor,bir bakmisiz donk taraftarin sevgisini kazanmis dedigim gibi su halde macbaslarini falanda hesaba katarsak takimda en cok kazanan 15 oyuncu arasina bile giremiyor... ben yalniz 6 ay sonra sözlesmesi biten bir oyuncuya ödenen bonservise kafayi takarim,bu bonservis donkuda taraftarin önünen atmaktir,tipki bruma ve amrabatda oldugu gibi bklenti yapiyor taraftarda..
Ne farkedecek ki 6 ay sonra ben cok iyi sezon gecirdim maasimi duzeltin diye gezinir ortalikta bkz: yasin

Sonra takimin gideri cok diye aglamaya gelince on siralaea giriyoruz ama.
Takimin gidri bu sekilde mi dusurulecek. Madem dinka 1.8 verilebiliyordu sezon basi 300 bin euro daha verip mbia neden alinmadi. Niye lige havlu atmayi bekyip para sactik. 3.olabilmek icin donka ihtiyacimiz mi var. 1.2 milyon euro kabul etmeyen gelmesin dunya oyuncu dolu

Kardeşim sezon bası ismi geçipte veto yiyen kimler var kimler bi duysan offf offf neler kaçtı hepsi hh yüzünden daha fazla para verip alınabilrdi ama hh istemedi sorunda orda basladı ya zwaten

TFF bakalim bu vergi borcumuzu duyduktan sonra cezayi kesecekmi.

Reis Paris ve Nice de otel fiyatlari ne kadar bilgin varmi yazin gelmeyi dusunuyorum sampiyonaya
Valla ben ibis lerde 50 euro civarı na kalıyorum Paris'te ama şampiyona zamanında pahalanir. Hotel çok ya biraz dışından tutarsın. Nice Paris e oranla daha pahalı bir şehir

Envoyé de mon Sony Z3

Kardeşim sezon bası ismi geçipte veto yiyen kimler var kimler bi duysan offf offf neler kaçtı hepsi hh yüzünden daha fazla para verip alınabilrdi ama hh istemedi sorunda orda basladı ya zwaten
Sorun hamza kadar duraun denen pinokyoda bence. Kimse kusura bakmasin ama yonetime nerede bi mal varsa doldurmus.
Cen ergun kimdir haci biri aciklasin kimdir bu adam oyuncu ikna etmeye gidiyor. Dursunun kardesi kimdir. Sportif direktorculuk oynayacak kapasitesi nedirde bunu yapiyor.

Mayista bunlarin fisini cekmeyen divana da yaziklar olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt