Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hamza Hamzaoğlu: "Bize göre anlamsız bir ayrılıktı. Şu an enkaz bırakmışız gibi bir algı yaratılmaya çalışılıyor."

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Hamza Hamzaoğlu: "11. haftada bıraktık, istatistik olarak bakın Galatasaray kazanmak için her şeyi yaptı. Rize maçını 3-3 bitirebilirdik"

Hamza Hamzaoğlu: "4-3 yenildiğimize hiç üzülmedim. Kazanmak için giderken kaybettik. Sonra 5 puan geri düştük ama rakiplerden geri değildik" bune demek haha

Hamza Hamzaoğlu: "11. haftada bıraktık, istatistik olarak bakın Galatasaray kazanmak için her şeyi yaptı. Rize maçını 3-3 bitirebilirdik"

Bursa taraftarı ne durumda acaba akıl ve ruh sağlığı yerinde mi çok merak ediyorum.3 güne bu ırkçıyı keser bursa taraftarı.

Hamza Hamzaoğlu: "Bize göre anlamsız bir ayrılıktı. Şu an enkaz bırakmışız gibi bir algı yaratılmaya çalışılıyor."

Hamza senin algını silerim , sinsi herif

?Wesley Sneijder, Fernando Muslera, Didier Drogba ve 8 diğer kişi bunu beğendi..

Allah korumuş bizi hamzadan ya fergusonumuz olsaydı bu adam

Gozdelinho isim verdi mi

Hamza Hamzaoğlu: "4-3 yenildiğimize hiç üzülmedim. Kazanmak için giderken kaybettik. Sonra 5 puan geri düştük ama rakiplerden geri değildik" bune demek haha

şimdi ben buraya neden çıktım? niçin çıktım? nasıl çıktım? bunu izaha gerek yok. gördünüz yürüdüm çıktım. çıkmamış da olabilirim. çıkmışsam çıkmışımdır, çıkmamışsam çıkmamışımdır. görünen köy uzakta değildir. buraya çıktıkta, sonradan çıkmadık mı dedik? bunlar bir takım uydurma laflardır...''

Gozdelinho cevap vermemiş bana kendi bilir çok mutlu edecektim onu

Ne yapalım cecelistlere dayanırz bizde

Bruma satılıp yerine Zivkovic alınacak herhalde

Ne vizyon ama

Linnes geldi mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt