- 25 Kasım 2008
- 15.645
- 218
- 1.558
Sneijder'i sol kanat'a koymus. Te allahim. Bence 40'li jenerasyonlari futboldan uzatk tutmak lazim.
La Hakan 4-3-3 te sol kanat olmaz şu bilmeden konuşmayı bırak artık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sneijder'i sol kanat'a koymus. Te allahim. Bence 40'li jenerasyonlari futboldan uzatk tutmak lazim.
Sigthorson hollanda liginde bile tutunamamis adam, niye aliosak.
He canim, anlat bakalim Sneijder'in rolünü, birde 4-3-3'te sag oynayan Podolski'nin görevini. Müthis bir denge kurmussun kadroda. Hamza yardimci oldu heralde.La Hakan 4-3-3 te sol kanat olmaz şu bilmeden konuşmayı bırak artık.
He canim, anlat bakalim Sneijder'in rolünü, birde 4-3-3'te sag oynayan Podolski'nin görevini. Müthis bir denge kurmussun kadroda. Hamza yardimci oldu heralde.
Soner Gürkan
Klasik 'argüman bulamadim' cevaplari.La yürü git her topçuya leş demekten milletin kurduğu kadrolarla makara yapmaktan kayış kopmuş sende harcanıyorsun buralarda![]()
emre belözoğlunu transfer etmeliyiz
pamuktan orta sahamıza level atlatacak. sertlikse sertlik, liderlikse liderlik. hakemlere de psikolojik üstünlük sağlarız. kaçırılmaması gereken nokta transfer
Onemli olan Denizli'nin koymamasi geri kalani onemli degil..
emre belözoğlunu transfer etmeliyiz
pamuktan orta sahamıza level atlatacak. sertlikse sertlik, liderlikse liderlik. hakemlere de psikolojik üstünlük sağlarız. kaçırılmaması gereken nokta transfer
Durum daha vahim demek ki.Kanada koymadım kardeş 4-3-3 te sol forvete yazdım sen Hakana bakma o profesör![]()
Klasik 'argüman bulamadim' cevaplari.
He tamam, öyle diyorsan öyledir. Topu da ileriye sen tasisan diyorum? Seni ikinci yarida oyuna atariz.
MErhaba rdaş
Avatarındaki kızı paslasana bana
Bize yedirmezler Zaza'yı. Zivkovic'i izlemedim ama.
Kanada koymadım kardeş 4-3-3 te sol forvete yazdım sen Hakana bakma o profesör![]()
Mevlüt guinghamp'a mı ne dönmüş kiralık. Ooh içimin yağları eridi bunu falan alırlardı cinayet sebebi.
Ne demisim Sneijder hakkinda anlat bakalim.Olm 2 sene önce kırdığın potları anlattırma bana avatarına koyduğun topçu için bile demediğin kalmadı senin bildiğini unuttum ben![]()
Yuh abi dur Linnesi aldık sanki De jongu da getirmişsin Damiaoyu da Dursunu düşün 10 gün içinde biticek dedi 15 gün oldu hiç güvenmiyorum bu adamaSneijder Damiao Podolski
De Jong Donk Selçuk
Carole Chedjou Denayer Linnes
-----------Muslera ----------------