Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yapilmasi gereken hamle aynen su.v
Jem-sabri-umut-tarik once bunlardan kurtulup yerlerine
Lawal-eboue-lines(x kisi)
Almak kafadan takim level atlayacaktir.
Ardindan kalan 4 transfer hakkinin birini feghouli/carrillo/zivkovic (ikisi de olur lan) uclusune harcayacaksin.
Forvet adaylarim kokorin/remy/l.adriano
Gerekirse bir genc kanat daha yapmaliyiz. Son kalan hakki da stopere harcamaliyiz. Bu transferler icin cebimizden cikacak para max 15 milyon euro.

Buyuk ihtimal bruma gidecek ondan gelecek paranin 3 milyon eurosunu carilloya verip kar yapariz.

Transfer butcemiz 12 milyon euro diyorlardi yapilmayacak is degil. Donk belese geldi gibi birsey. Su ise yaramazlardan kurtulup takima level atlatacak zeka araniyor

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tannane'de bi hajrovic havasi seziyorum :D

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yani ben böyle çok çalımcı değilde daha çok ne yaptığını bilen birini istiyorum,oyun zekası olan bir kanat.
Robert Mak öyle bir stilde oyuncu zaten. Ama ne derece patlama yapabilir tartisilir, bende kararsizim. Ben ise bu konuda biraz ters düsünüyorum, daha cok calimci kanat istiyorum, veya calimdan ziyade topu ileriye tasiayacak oyuncu.

Feghouli tarzinda. Podolski isini biliyor. Sneijder gibi skorer oyuncuda var. Yoksa forvetlerden verim almamiz zor. (Yeni forvetlerden bahsediyorum)

Bugün Besiktas'ta Töre/Olcay/Quaresma gibi kanatlar olmasa Gomez etkili olamazdi. Bayern zamanlarini hatirlayin, Ribery ve Robben'in ekmegini yiyordu. Fiorentina'da cöktü.

ASpor'da ciddi ciddi Kweuke'yi tartışıyorlar; ne günlere güştük, gerçekten utanıyorum artık ya.

Bu aspora küfür edeceğim en sonunda . Bunlar dışında Kimse kweuke demiyor ha bir de saçma yerel basın dışında. Aspor dün Ribéry bugün kweuke ne dengesiz kanalsın arkadas .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Robert Mak öyle bir stilde oyuncu zaten. Ama ne derece patlama yapabilir tartisilir, bende kararsizim. Ben ise bu konuda biraz ters düsünüyorum, daha cok calimci kanat istiyorum, veya calimdan ziyade topu ileriye tasiayacak oyuncu.

Feghouli tarzinda. Podolski isini biliyor. Sneijder gibi skorer oyuncuda var. Yoksa forvetlerden verim almamiz zor. (Yeni forvetlerden bahsediyorum)

Bugün Besiktas'ta Töre/Olcay/Quaresma gibi kanatlar olmasa Gomez etkili olamazdi. Bayern zamanlarini hatirlayin, Ribery ve Robben'in ekmegini yiyordu. Fiorentina'da cöktü.
Yani beni sanırım bruma ve yasin kötü etkiledi.Her çalım yapan kanat bunlar gibi oyun görüşü 0 olmuyor tabi ki.Tore aslında tam istediğim tarz benim açıkcası.

Yalnız Aspor herkesi söyledi tutturmama imkanları yok :)

Hakan'ın sinir bozucu düzeyde Sneijder gelmez demişliği vardır bu insanlarda farklı algı oluşturmuş olabilir üstelik aradan yıllar geçince yanlış hatırlamak da doğal. Ama ne nöbet ne de diğer başlıklarda menfi eleştirisine denk gelmedim.

Burada Sneijder'ın bir güzel gömüldüğü oldu, git kurtar kendini yazdığımda biz kurtulalım ondan diyenlerin olduğu zamanlar da, Sneijder'i en kötü halinde bile destekleyen iki isim var hatırımda biri Sato diğeri Hakan.

bu yönetime kanat lazım desen banvit e gider

Haber 2: 3 gün önce ortaya atılan Marko Marin iddiaları doğru...
Ancak Galatasaray'ın tek bir şartı var...
Sabah @HurriyetSpor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt