- 30 Ağustos 2009
- 30.533
- 20.729
- 2.763
Başkan gibi başkan be, karizmaya bak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Robert Mak öyle bir stilde oyuncu zaten. Ama ne derece patlama yapabilir tartisilir, bende kararsizim. Ben ise bu konuda biraz ters düsünüyorum, daha cok calimci kanat istiyorum, veya calimdan ziyade topu ileriye tasiayacak oyuncu.Yani ben böyle çok çalımcı değilde daha çok ne yaptığını bilen birini istiyorum,oyun zekası olan bir kanat.
Hakan niye uzatıyorsun koçum, benim hakkımda senin ne düşündüğün hiç umurumda değil rahat ol
Abicim sana diyorum buralar önceden çayıridi çimanidi.
ASpor'da ciddi ciddi Kweuke'yi tartışıyorlar; ne günlere güştük, gerçekten utanıyorum artık ya.
Yani beni sanırım bruma ve yasin kötü etkiledi.Her çalım yapan kanat bunlar gibi oyun görüşü 0 olmuyor tabi ki.Tore aslında tam istediğim tarz benim açıkcası.Robert Mak öyle bir stilde oyuncu zaten. Ama ne derece patlama yapabilir tartisilir, bende kararsizim. Ben ise bu konuda biraz ters düsünüyorum, daha cok calimci kanat istiyorum, veya calimdan ziyade topu ileriye tasiayacak oyuncu.
Feghouli tarzinda. Podolski isini biliyor. Sneijder gibi skorer oyuncuda var. Yoksa forvetlerden verim almamiz zor. (Yeni forvetlerden bahsediyorum)
Bugün Besiktas'ta Töre/Olcay/Quaresma gibi kanatlar olmasa Gomez etkili olamazdi. Bayern zamanlarini hatirlayin, Ribery ve Robben'in ekmegini yiyordu. Fiorentina'da cöktü.
adama tişört yakışıyor takım elbise giymesin
Hakan gelmez dedi,imkansız dedi,bunu da 30 yaş altı bu kariyerde oyuncunun gelmesi imkansız diyordu.Haklı aslında imkansızdı.Ama çok şükür geldi.Bir nevi totem yaptı bence
Kafa mi atayim cocuk sana o guzel gunleri niye hatirlatip huzune boguyon bizi