AS'de mi okudun
Orada öyle birşey yazıyordu
https://www.milliyet.com.tr/sec-begen-al--galatasaray-2174031-skorerhaber/
onlar da bu haberi kaynak göstermişler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
AS'de mi okudun
Orada öyle birşey yazıyordu
Geçmiş olsun renkdaş
Ya mal olduğu kesin 2 sininde. Ben şampiyon olduğumuz gün hamzayı kovun dedim, 3 yıllık anlaşma imaladılar. o 6 maç boyunca her takım bizi kendi sahamızda bile ceza sahamıza hapsedip bize çanakkale geçilmezi oynatırken tek müdahale yapamayıp tüm stad gol atmasındalar diye Allaha dua ederken ben oradaydım.
Ama oyle bir mizansen varki etrafta herşeyin önünde duran asıl engel hamzaymış gibi gösteriliyor. Engelin %90 ı dursun ve hala orada olmaması gereken yerde duruyor. Asıl problemimiz bizim o!!
Ya arkadaş yönetimi eleştirin de bu iş artık kulüp düşmanlığına kadar ilerlemeye başladı.Belli ki hakikaten zırnık paramız yok,ben de yalan malan diyordum ama,şu koştuğumuz adamların peşinden bakın bir.
Sag bek konusunda yillardir hata yaparak su yerli teknik adamlara malzeme verdik. Sürekli cöpleri aldik ve bundan dolayi Sabri oynatildi hep.
Umarum bu kez dogru dürüst biri alinirda su Sabri olayi da ortadan kalkar.
Tarik ve Veysel gibi cöpleri aliyoruz, sonra hehehe bak Sabri oynuyor diyorlar.
Parası olmuyan adam donka 2.5 vermezdi bu para değil vizyon eksikliği pisuvar başında transfer konuşmakla canlı yayında messiyide alırız demekle olmuyor bu işler bu çapsız adamın vizyonu Türkiye ligine yeter anca.
renktaş vallahi bizim bu yöneticilerin mallıklarını gördükçe ben de bu işin altında başka işler döndüğünü düşünmeye başladım bir yönetim bu kadar gerizekalı olamaz çünkü
Atsu veya Marin gibi bi baltaya sap olamamış adamları alacaklarına cidden Nakoulmayı falan alsınlar.
Amrabat/Bruma > Nakoulma + Atsu + Marin
Hepsi içinde mevcut işte hem içten soyuyorlar.Hemde takımın önünü keserek dışardan yiyorlar.