Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sag bek konusunda yillardir hata yaparak su yerli teknik adamlara malzeme verdik. Sürekli cöpleri aldik ve bundan dolayi Sabri oynatildi hep.

Umarum bu kez dogru dürüst biri alinirda su Sabri olayi da ortadan kalkar.

Tarik ve Veysel gibi cöpleri aliyoruz, sonra hehehe bak Sabri oynuyor diyorlar.

Ya arkadaş yönetimi eleştirin de bu iş artık kulüp düşmanlığına kadar ilerlemeye başladı.Belli ki hakikaten zırnık paramız yok,ben de yalan malan diyordum ama,şu koştuğumuz adamların peşinden bakın bir.

Hakikaten ivanoviç ve Remy 'ye inanlar var galiba.Bu yönetimin alacağı en üst düzey oyuncu donk gibi olur

Ya mal olduğu kesin 2 sininde. Ben şampiyon olduğumuz gün hamzayı kovun dedim, 3 yıllık anlaşma imaladılar. o 6 maç boyunca her takım bizi kendi sahamızda bile ceza sahamıza hapsedip bize çanakkale geçilmezi oynatırken tek müdahale yapamayıp tüm stad gol atmasındalar diye Allaha dua ederken ben oradaydım.

Ama oyle bir mizansen varki etrafta herşeyin önünde duran asıl engel hamzaymış gibi gösteriliyor. Engelin %90 ı dursun ve hala orada olmaması gereken yerde duruyor. Asıl problemimiz bizim o!!

Seni anliyorum ama bence senin olayin ezici cogunlugunu Dursun'a yikman Hamza denen rezil herife yapilmis bir iyilik oluyor. %90 cok abartili bence.

Ben de gitmesini istiyordum Hamza'nin sampiyon olunmasina ragmen cünkü adam bize geldiginden sonra kendini az cok belli etti. Zaten bunu görenlerde bu adamin ne mal ne gerizekali oldugunu anladilar. Bu tartismayi yürütenler zaten diyordu o 6-7 macta öldük öldük dirildik, kötü futbol oynamamiza ragmen sampiyon olduk falan diye, yani keramet Hamza'da degildi. Bu yüzden de cok tartisildi bu olay, cünkü bizde vefa sorunu da var. Neymis 3 kupa kazanmis biraz sabir gösterin, al iste sonumuz ortada.

Uzun lafin kisasi Hamza ile Dursun ayni derecede sucludur. Birisi Galatasaray'da baskanlik icin yetersiz digeri de Galatasaray'da teknik direktörlük icin yetersiz. Öyle o daha suclu bu daha suclu bizi ileri tasimaz ve dedigim gibi ancak digerinin ekmegine yag sürer. Bu seneyi zaten kaybettik Hamza ile devam ederek, Dursun da kendi sonunu yürürlüge gecirdi. Mayis da defolup gider o da ama geriye kalan enkaz bir kadro ve mali olarak daha da geriye düsmüs bir Galatasaray olacak.

Yeni bir Ünal Aysal misali birisi gelir mi orasi da muamma, gelir gelmez silbastan yapacak. Akilli adamlar cok az bu kulüpte. Sportif basari olmadan bir kulüp aciga cikamaz, cünkü gelirlerden eksik kaliyorsun. Neyse uzatmanin manasi yok, ben sadece Dursun-Hamza karsilistirmasina gerek yok demek istedim abi, ikisinin de cehennemin dibine kadar yolu var gözümde.

Son düzenleme:
6 senedir takim calistirmayan 70 yasindaki adama hangi buyuk takim teknik direktorluk yaptirir?

Sadece biz!! :( :(

Dursun gibi capsiza kim baskanlik koltugunu emanet eder??

Sadece biz!!

Sonra gelsin donk gitsin kweuke! :(

Dursun kaldigi surece sadece rezalet yasayabiliriz, benden soylemesi!

Ya arkadaş yönetimi eleştirin de bu iş artık kulüp düşmanlığına kadar ilerlemeye başladı.Belli ki hakikaten zırnık paramız yok,ben de yalan malan diyordum ama,şu koştuğumuz adamların peşinden bakın bir.

Parası olmuyan adam donka 2.5 vermezdi bu para değil vizyon eksikliği pisuvar başında transfer konuşmakla canlı yayında messiyide alırız demekle olmuyor bu işler bu çapsız adamın vizyonu Türkiye ligine yeter anca.

As kötü kaynak değil ama bu sefer trolleme peşindeler herhalde.

Oliver Torres gibi mega yeteneği neden bize veriyorlar

edit: onların kaynağı Milliyetmiş

Son düzenleme:
Sag bek konusunda yillardir hata yaparak su yerli teknik adamlara malzeme verdik. Sürekli cöpleri aldik ve bundan dolayi Sabri oynatildi hep.

Umarum bu kez dogru dürüst biri alinirda su Sabri olayi da ortadan kalkar.

Tarik ve Veysel gibi cöpleri aliyoruz, sonra hehehe bak Sabri oynuyor diyorlar.

Bence direkt sabriyi kesmesin diye öyle çöpler alınıyo yoksa zor mu eli ayağı düzgün bi sağ bek bulmak.

Parası olmuyan adam donka 2.5 vermezdi bu para değil vizyon eksikliği pisuvar başında transfer konuşmakla canlı yayında messiyide alırız demekle olmuyor bu işler bu çapsız adamın vizyonu Türkiye ligine yeter anca.

O yönetimin mallığı,taraftara transfer yapacağız diye alelacele saçma sapan hamleler yapıyorlar.Ama hakikaten maddi durumumuz gidik.

renktaş vallahi bizim bu yöneticilerin mallıklarını gördükçe ben de bu işin altında başka işler döndüğünü düşünmeye başladım bir yönetim bu kadar gerizekalı olamaz çünkü

Yav kardeşim kulübün başındakilerin hepsi iş adamları.Trilyonlarla oynuyorlar.Gerizekalılıkla alakası yok.Ama taraftarın bilmediği çok şey dönüyor kulüpte.Hepsi de içerde ki dinozorların işi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt