Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu Carillo ile Campell'ın ikiside gelse ne güzel olur forvete de Remy ile potansiyelli genç bir forvet daha hava toplarında etkili. Burak'ı da 5-10'arası sat, Tarık, Jem, Sabri, Umut, Emre, Jose bunları da üçe beşe bakmadan birilerine itele maaş yükün hafiflesin. Bir iki de adam kirala fıstık gibi olur ama bunları yapacak adam yok.

Tam adettendir dusuncesi ile kadro yapacaktim ama bir baska renktas yapmis bile :)

1387182_Galatasaray_SK.jpg

Herkes Ben Arfa diyor ama ciddi bir duyum bile yok nereden cikti bu Ben Arfa olayi?

Donk un geldiği takım sıkıntı.borç çok değil,patron zengin ve akıllı,hedefleri var.Denizli istedi diye üstüne gittiler gibime geliyor

Komisyon olayi döndü mü ben onu merak ediyorum. Akla sigacak bir bonservis miktari degil 5 ay kontrati kalmis bir adam icin. Tas catlasa 1 Milyon olurdu.

Kaynaksız duyum yasak beyler hatırlatmama gerek yok

-Tapatalk-

Ulan bunlar Carillo'ya neden talip olmuyorlar.? Adam bütün bağını koparmış işte,kap gel ne bekliyorsun.?

Hakan'ın solda olmadığını anlayıp son maçlarda olcanı oynattı ve Hakan daha yeni ben stoperde rahatım dedi en kötü olcan oynar carole oynamazsa Hakan artık bek oynatmaz emin ol ha olcan olabilir belki

Sent from my iPhone using Tapatalk
Olcan'da oyanabilir evet ama Denizli biraz savunmayı önplanda tutan bi hoca. En kötü 1 2 maç dener yine Hakan'ı solbek.

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Olcan'da oyanabilir evet ama Denizli biraz savunmayı önplanda tutan bi hoca. En kötü 1 2 maç dener yine Hakan'ı solbek.

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir oyuncunun sol bekte rezil olduğunu bilerek ve oyuncunun haz almadığı bir yerde oynatacak kadar kafayı sıyırmış olamaz , hiç ihtimal vermiyorum . Caroleyi beğendiğimden değil Hakan forvet oynat bek oynatma o kadar kötü adam bekte o yüzden sevilmiyordu Senelerdir.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bugün nöbet sarmadı ya Almancıların konusunda kavga olsa da biraz eğlensek..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt