Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.412
- 23.651
- 2.698
Şu Remyi kim sallamış niye heyecan oldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gec kaldin.Ilk benden duyuyosunuz moldeden Linnes haricinde bir topcu daha gelicek tahminimce orta saha olur
O bile çok ona artık.. oraları bile hal etmiyor artık.Semih'i koyarda Semih hatalı gol yedirirse Denizli Ligtv'deki tiyatrosuna geri döner bence![]()
Donk un geldiği takım sıkıntı.borç çok değil,patron zengin ve akıllı,hedefleri var.Denizli istedi diye üstüne gittiler gibime geliyor
Olcan'da oyanabilir evet ama Denizli biraz savunmayı önplanda tutan bi hoca. En kötü 1 2 maç dener yine Hakan'ı solbek.Hakan'ın solda olmadığını anlayıp son maçlarda olcanı oynattı ve Hakan daha yeni ben stoperde rahatım dedi en kötü olcan oynar carole oynamazsa Hakan artık bek oynatmaz emin ol ha olcan olabilir belki
Sent from my iPhone using Tapatalk
Olcan'da oyanabilir evet ama Denizli biraz savunmayı önplanda tutan bi hoca. En kötü 1 2 maç dener yine Hakan'ı solbek.
SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şu Remyi kim sallamış niye heyecan oldu
Komisyon olayi döndü mü ben onu merak ediyorum. Akla sigacak bir bonservis miktari degil 5 ay kontrati kalmis bir adam icin. Tas catlasa 1 Milyon olurdu.