Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kweuke mi ? :(

:hang:

resized_f1e57-2d3928f3fe1b345c54d57e4b0172c76c.jpg

KUVEYKEEEE

------------------------------------------Muslera-------------------------------------------

--Linnes------------Chedjou--------------------------Hakan-----------Carole------------

---------------------------Donk---------------Selçuk/Melo----------------------------------

--Carrasco--------------------------Sneijder-------------------------Podolski--------------

---------------------------------------Falcao---------------------------------------------------

Nasıl olur. :D

Chedjou ve Hakan balta stoper olduğuna göre her duran topta yine gol yeriz.

Yine rakip santraforara çok yumuşak stoperlerimizle gel at deriz. Sağolsunlar rakip geldikçe geriye yaslanan zamanlama ve yer tutma bilmeyen, helva gibi stoperlere sahibiz, bkz semih, bkz Chedjou , bkz balta!!! :(

Falcao da eski halinin %10 u olsa burak -umut kazmasının toplamından 3 kat fazla atar ama o da %1 inde eski gücünün!!!

Forvet için fırsat transferi, denemeye değer riskte transfer vs muhabbetine karşıyım. Burak karaktersizini takımdan def etmek için adam gibi kendini ispatlamış bi forvet alınmalı.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rivayi satip kanada Bale yi alsinlar

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ASLAN'A DEV GOLCÜ ADAYI!
Takviye çalışmalarına devam eden G.Saray'da gündeme gelen son isim Kopenhag'ın 1.93'lük golcüsü Cornelius oldu. (FANATİK)

DAMIAO PİYANGOSU
Damiao'nun eski kulübü Santos'a açtığı davada yeni bir perde açıldı. Mahkeme, Damiao için "Serbest futbolcu" kararı verdi. Cim Bom tekrar sambacı golcünün peşine düştü. (AÇIK MERT KORKUSUZ)

MELO DÖNÜYOR
Inter'in hocası Mancini, disiplinsizliğini bahane edip Melo'yu gözden çıkardı. Sarı kırmızılı yöneticiler, Brezilyalı ön liberoyu tekrar takıma kazandırmak için düğmeye bastı. (AÇIK MERT KORKUSUZ)

KİRALIK GOLCÜ REMY
Cim Bom'un Chelsea'de yeterli süre bulamayan Loic Remy ile ilgilendiği iddia edildi. (FOTOMAÇ)

RHIJN HABER BEKLİYOR
Galatasaray'ın 1 milyon euro'su sezon sonu bonusu olmak üzere 3 milyon euro'ya Rhijn transferi için Ajax ile anlaştığı, ancak 4 gündür Hollanda kulübüyle temas kurulmadığı ortaya çıktı. (FANATİK)

TANNANE'YE TALİP ÇOK!
Mustafa Denizli'nin tarnsfer listesinin ilk sırasındaki Oussama Tannane için Hercules'e teklif yağıyor! Atalanta'ya transfer olacağı açıklanmasına karşın Faslı yıldızın son talibi St Etienne oldu. (BUGÜN)

Falcao işinin hayali bile zor arkadaşlar.

Takım üçüncü top oynamıyor, adamlar donku alıyor orta saha gibi en önemli yere, donku alan adam gidip büyük yıldız getirecek değilya, forvet mi eksik evet başkanım kweuke ile anlaştım al sana forvet diyecek:)

Doğru diyorsun. işte ben o yüzden karşıydım ya Donk transferine. Adam bildiğin küçük takım topçusu.

Bir zamanlar Falco Götzün önünde şerefli türk basını kocaelinin Kuzmanovskisini en iyi libero seçmişti. Vizyon adamı adnan polat 60 bin mark için Falcoyu yollayıp bu kazmanovskiyi aldıydı!! O zaman da bu şerefli basın "süper hareket" yazmıştı!!! Bir sene evvel şampiyon olan GS ligi 6.sırada bitirmişti!! :)

İşte aynı durum. Küçük takımdan topçuyu "daha iyisini mi alıcaz" deyip doldurduktan sonra nasıl yollayacağız muhabbeti başlıyor!!!

bu adamlar GS ı hiç bir uluslararası platforma taşıyamaz. bu adamlara bir de bonservisler ödüyoruz aklımı kaçırıyorum artık!!

Kahretsin bak "vizyon(!) adamı adnan polat" deyince mondragonu 200 bin dolar için yollayıp yerine aykut erçetin torpillisini kaleye geçirmesi aklıma geldi. Steau maçında aptalca çalım deneyip rakip forvete topu teslim edip bize golü yedirmişti o da!! Sonuç CL ye giremedik o gol yüzünden. Ve GS a gelecek 15-20 milyon euro uçup gitmişti!! :( Vizyon (!) adamı adnan !! Ama olsun 200 bin dolar cebimizde kalmıştı!!!

Son düzenleme:
forvete nadir çiftçi, sağ kanata serkan çalık'ı aldıkmı bizi kimse tutamaz.

Mert dursunun otelinden resim atmis demekki transfer gorusmeleri var orda hmm

~tap

Doğru diyorsun. işte ben o yüzden karşıydım ya Donk transferine. Adam bildiğin küçük takım topçusu.

Bir zamanlar Falco Götzün önünde şerefli türk basını kocaelinin Kuzmanovskisini en iyi libero seçmişti. Vizyon adamı adnan polat 60 bin mark için Falcoyu yollayıp bu kazmanovskiyi aldıydı!! O zaman da bu şerefli basın "süper hareket" yazmıştı!!! Bir sene evvel şampiyon olan GS ligi 6.sırada bitirmişti!! :)

İşte aynı durum. Küçük takımdan topçuyu "daha iyisini mi alıcaz" deyip doldurduktan sonra nasıl yollayacağız muhabbeti başlıyor!!!

bu adamlar GS ı hiç bir uluslararası platforma taşıyamaz. bu adamlara bir de bonservisler ödüyoruz aklımı kaçırıyorum artık!!

Kahretsin bak "vizyon(!) adamı adnan polat" deyince mondragonu 200 bin dolar için yollayıp yerine aykut erçetin torpillisini kaleye geçirmesi aklıma geldi. Steau maçında aptalca çalım deneyip rakip forvete topu teslim edip bize golü yedirmişti o da!! Sonuç CL ye giremedik o gol yüzünden. Ve GS a gelecek 15-20 milyon euro uçup gitmişti!! :( Vizyon (!) adamı adnan !! Ama olsun 200 bin dolar cebimizde kalmıştı!!!

Donk 21-25 yaşında olsa denenebilir, ama 29 yaşındaki en iyi donk mu, 30 yaşındaki orta hali dejong mu(performans olarak) ben gider de jong seçerim. Adam sonuçta yıllardır avrupanın üst düzey klüplerinde forma giymiş bir adam, ingilterede bir süre oynadı city gibi bir takımda, milanda performansı düşmüş olabilir fakat burası Türkiye, her türlü elinden gelenin en iyisini verir sahaya. Eski günlerine döner dönmez şundan eminim, Donk'tan o orta hali bile rakipleri psikolojik olarak baskıya sokacaktır.

---------------------------Muslera----------------------------
Linnes------Chedjou--------Denayer-----Carole
----------------------Donk-----Amartey-------------------
----------------------------Selcuk-----------------------------
-------------Podolski--------------Sneijder--------------
-----------------------------Zaza--------------------------------

3lu orta saha aklima ilk gelen

Eboue'den, Mehmet Özbek'e: "Idmanlarımı yapıyorum.Fiziki eksiğim yok.Tek eksiğim maç kondisyonu.Onu da kısa sürede elde ederim.
Eboue : Uzun süreli sözleşme istemiyorum.6 aylığına sözleşme imzalayalım.Maç başı ücret alırım.Imza parası veya garanti para da istemiyorum.
Eboue : Sadece şans istiyorum.Eğer ikinci yarıda 15 maç oynarsam bana sözleşme verirsiniz."

Bende Eboue diyorum ki aklin önce nerdeydi? Her mac sakatlandim numarasi ile defalarca yatigin günleri unutmadik

031020130106324348520jpg_h76.jpg

Eboue'den, Mehmet Özbek'e: "Idmanlarımı yapıyorum.Fiziki eksiğim yok.Tek eksiğim maç kondisyonu.Onu da kısa sürede elde ederim.
Eboue : Uzun süreli sözleşme istemiyorum.6 aylığına sözleşme imzalayalım.Maç başı ücret alırım.Imza parası veya garanti para da istemiyorum.
Eboue : Sadece şans istiyorum.Eğer ikinci yarıda 15 maç oynarsam bana sözleşme verirsiniz."

Bende Eboue diyorum ki aklin önce nerdeydi? Her mac sakatlandim numarasi ile defalarca yatigin günleri unutmadik

031020130106324348520jpg_h76.jpg

Haklısın ama fener ve reale attığı golleride unutamam!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt