- 12 Temmuz 2009
- 60.971
- 24.272
- 3.138
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kweuke mi ?![]()
:hang:
------------------------------------------Muslera-------------------------------------------
--Linnes------------Chedjou--------------------------Hakan-----------Carole------------
---------------------------Donk---------------Selçuk/Melo----------------------------------
--Carrasco--------------------------Sneijder-------------------------Podolski--------------
---------------------------------------Falcao---------------------------------------------------
Nasıl olur.![]()
Takım üçüncü top oynamıyor, adamlar donku alıyor orta saha gibi en önemli yere, donku alan adam gidip büyük yıldız getirecek değilya, forvet mi eksik evet başkanım kweuke ile anlaştım al sana forvet diyecek![]()
Doğru diyorsun. işte ben o yüzden karşıydım ya Donk transferine. Adam bildiğin küçük takım topçusu.
Bir zamanlar Falco Götzün önünde şerefli türk basını kocaelinin Kuzmanovskisini en iyi libero seçmişti. Vizyon adamı adnan polat 60 bin mark için Falcoyu yollayıp bu kazmanovskiyi aldıydı!! O zaman da bu şerefli basın "süper hareket" yazmıştı!!! Bir sene evvel şampiyon olan GS ligi 6.sırada bitirmişti!!![]()
İşte aynı durum. Küçük takımdan topçuyu "daha iyisini mi alıcaz" deyip doldurduktan sonra nasıl yollayacağız muhabbeti başlıyor!!!
bu adamlar GS ı hiç bir uluslararası platforma taşıyamaz. bu adamlara bir de bonservisler ödüyoruz aklımı kaçırıyorum artık!!
Kahretsin bak "vizyon(!) adamı adnan polat" deyince mondragonu 200 bin dolar için yollayıp yerine aykut erçetin torpillisini kaleye geçirmesi aklıma geldi. Steau maçında aptalca çalım deneyip rakip forvete topu teslim edip bize golü yedirmişti o da!! Sonuç CL ye giremedik o gol yüzünden. Ve GS a gelecek 15-20 milyon euro uçup gitmişti!!Vizyon (!) adamı adnan !! Ama olsun 200 bin dolar cebimizde kalmıştı!!!
Forvet için fırsat transferi, denemeye değer riskte transfer vs muhabbetine karşıyım. Burak karaktersizini takımdan def etmek için adam gibi kendini ispatlamış bi forvet alınmalı.
D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eboue'den, Mehmet Özbek'e: "Idmanlarımı yapıyorum.Fiziki eksiğim yok.Tek eksiğim maç kondisyonu.Onu da kısa sürede elde ederim.
Eboue : Uzun süreli sözleşme istemiyorum.6 aylığına sözleşme imzalayalım.Maç başı ücret alırım.Imza parası veya garanti para da istemiyorum.
Eboue : Sadece şans istiyorum.Eğer ikinci yarıda 15 maç oynarsam bana sözleşme verirsiniz."
Bende Eboue diyorum ki aklin önce nerdeydi? Her mac sakatlandim numarasi ile defalarca yatigin günleri unutmadik
![]()