Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ortalık sakinken birkaç bilgi vereyim ;) gökmen özdemirin söyledikleri bire bir dogruymus fakat bir yerde hata var linnes transferindeki pürüz sonraki satıştan pay konusu...molde %25 pay istiyor bizimkiler ise uefa avrupa liginde en az yarı final oynarsak 250.000 EUR + sampiyonlar ligine katilirsak seneye 250.000 EUR daha veririz diyor...konusulan bonservis bedeli ise 2.000.000 EUR degil 3.000.000 EUR yakın bi rakam... Bu arada linnes hepimizin bildigi uzere UAL oynayamayacak...

AL de oynayamiyor ama AL de basarili olursak Molde ye para verecegiz? Fazla mantikli gelmedi bana.

2 milyon e verip edmilsonu almamak ne demek yeni haberim oldu 1.5 milyon e gitmiş vay be. Al yedeğe dursun yasinden bin kat faydalı geri zekalılar yemin ederim.

CYRZ227WsAAt_HV.jpg

Linnes

Sayin denizli budama yapacakti degil mi ? Ben hala takimdan ayrilan bi isim goremiyorum.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SONDAKİKA | İnter , FELİPE MELO'yu transfer listesine koydu.

kop gel filipe arkandan sallayan tırrekler bakalım dönersen kuyruklarını kıstırıp nerelere kaçacaklar

Burak'ı çin'e satsan,
Umut'u takasla kullansan,
Yasin'e , Sabri'ye, Emre'ye, yol versen..

Düzeltme : o kadar çöp varki Tarık ve JPK'nı unutmuşum..

Bu yatalak yerlilerin yerlerine alt yapıdan çıkartsan veya genç azimli yabancı oyuncular alsan..

Bu takımda bundan sonra çalışan futbolcular kalacak yatmaya gelenin yeri burda yok desen..

Kral olurdun kral.. Kimse sana süperstar oyuncu al demiyor kimse sana şampiyon olamayacağız diye kızmıyor..

Taraftarın sana kızgınlığı gitmesi gereken yatalak sürüngenlere yol vermemendendir..

Burası Galatasaray bizim taraftarımız şampiyon olduk olamadık ona pek bakmaz şampiyon olmak için mücadele ediliyor mu ona bakar.. Yerli yatalaklara olan kızgınlığımız nefretimiz dinmeyecek..

Son düzenleme:
[FONT=pt_sansregular]Benim en büyük merakım şu; Galatasaray 1987 jenerasyonuna ne oldu? 40 maç yenilmeyen, Fabregas’ları yenen, çoğunluğunu Galatasaray’ın oluşturduğu o Milli Takım'a ne oldu?[/FONT]

ARDA TURAN

biz de merak ediyoruz m'gladbah maçında senden önce parlayan oğuz sabankaya ne oldu mesela

Son düzenleme:
[FONT=pt_sansregular]Benim en büyük merakım şu; Galatasaray 1987 jenerasyonuna ne oldu? 40 maç yenilmeyen, Fabregas’ları yenen, çoğunluğunu Galatasaray’ın oluşturduğu o Milli Takım'a ne oldu?[/FONT]

ARDA TURAN

biz de merak ediyoruz m'gladbah maçında senden önce parlayan oğuz sabankaya ne oldu mesela

Hakan Sukurun veliahti Ozgurcan
Bulentin veliahti kaptan Erkan
Efecan Karacayi da bayagi begenirdim.
Mehmet Düz de bayagi yetenekliydi.

Cogu 2. ligde falan surunuyor herhalde.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt