- 21 Ocak 2010
- 73.062
- 51.453
- 5.003
#UmutBulutuİstemiyoruz yaz yazdır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
forumun saati bir 10 yıla düzelirmi ?
Allah razı olsun yaa 3 aydır Riyaddaymışımhttps://www.gscimbom.com/forum/profile.php?do=editoptions
Tarih & Saat ayarları
Zaman Ayarı:Brussels Copenhagen,Madrid,Paris
:ka19:
O degilde orta sahanin göbeğinde uzun boylu zenci olunca ister istemez rakibe bi ustunluk kuruyorsun
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçmiş olsun renkdaş.Aynı durum bende de var 5-10 gündür boğaz ağrısı,yutkunma problemi ve öksürük sorunu yaşıyorum.Vakit bulup doktorada gidemiyorum bakalım ne olacaks.a rnkdaslar, konu dışı olacak ama tavsiyeye ihtiyaç duymaktayim.
20-25 gundur hastayım,başlangıçta "griptir, geçer" dusuncesiyle umursamadım.lâkin 10 gündür öksürük, balgam, burun akıntısı gecmeyince,doktora gittim ve gribin,bronşite evrildiğini öğrendim.10 gundur antibiyotik kullanıyorum ama bana misin demedi ya bu illet.balgamli balgamli,özellikle geceleri yogunlasan sürekli öksürük, nefes darligi ciğerimi çökertti resmen.nasil kurtulunur ya bu illetten? :/
lazioyu izledim de akşam guzel futbolcuları var.felipe anderson premier lige gitse bile biglia,candreva,lulıc,keita balde (bizim maçlarda cezalı),genç oyuncular kisna ve milinkovic iyiler.O degilde orta sahanin göbeğinde uzun boylu zenci olunca ister istemez rakibe bi ustunluk kuruyorsun
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
s.a rnkdaslar, konu dışı olacak ama tavsiyeye ihtiyaç duymaktayim.
20-25 gundur hastayım,başlangıçta "griptir, geçer" dusuncesiyle umursamadım.lâkin 10 gündür öksürük, balgam, burun akıntısı gecmeyince,doktora gittim ve gribin,bronşite evrildiğini öğrendim.10 gundur antibiyotik kullanıyorum ama bana misin demedi ya bu illet.balgamli balgamli,özellikle geceleri yogunlasan sürekli öksürük, nefes darligi ciğerimi çökertti resmen.nasil kurtulunur ya bu illetten? :/
s.a rnkdaslar, konu dışı olacak ama tavsiyeye ihtiyaç duymaktayim.
Geçmiş olsun renkdaş.Aynı durum bende de var 5-10 gündür boğaz ağrısı,yutkunma problemi ve öksürük sorunu yaşıyorum.Vakit bulup doktorada gidemiyorum bakalım ne olacak