Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
#UmutBulutuİstemiyoruz yaz yazdır.

2.plan kweuke dir kesin

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O degilde orta sahanin göbeğinde uzun boylu zenci olunca ister istemez rakibe bi ustunluk kuruyorsun

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

De Marke ‏@demarkesports
Galatasaray, Molde forması giyen Martin Linnes ile 3.5 yıllık anlaşma sağladı. Linnes, pazartesi günü İstanbul'a gelecek (NTV Spor)

CYTsO5sWwAA6GHw.png

gooooooolllllllllllllllllllllllll

Hayırlı olsun sonunda adam gibi sağ bekimiz oldu

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Ooo linens hayırlı olsun

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

s.a rnkdaslar, konu dışı olacak ama tavsiyeye ihtiyaç duymaktayim.
20-25 gundur hastayım,başlangıçta "griptir, geçer" dusuncesiyle umursamadım.lâkin 10 gündür öksürük, balgam, burun akıntısı gecmeyince,doktora gittim ve gribin,bronşite evrildiğini öğrendim.10 gundur antibiyotik kullanıyorum ama bana misin demedi ya bu illet.balgamli balgamli,özellikle geceleri yogunlasan sürekli öksürük, nefes darligi ciğerimi çökertti resmen.nasil kurtulunur ya bu illetten? :/
Geçmiş olsun renkdaş.Aynı durum bende de var 5-10 gündür boğaz ağrısı,yutkunma problemi ve öksürük sorunu yaşıyorum.Vakit bulup doktorada gidemiyorum bakalım ne olacak

O degilde orta sahanin göbeğinde uzun boylu zenci olunca ister istemez rakibe bi ustunluk kuruyorsun

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
lazioyu izledim de akşam guzel futbolcuları var.felipe anderson premier lige gitse bile biglia,candreva,lulıc,keita balde (bizim maçlarda cezalı),genç oyuncular kisna ve milinkovic iyiler.

20-25 gundur hastayım,başlangıçta "griptir, geçer" dusuncesiyle umursamadım.lâkin 10 gündür öksürük, balgam, burun akıntısı gecmeyince,doktora gittim ve gribin,bronşite evrildiğini öğrendim.10 gundur antibiyotik kullanıyorum ama bana misin demedi ya bu illet.balgamli balgamli,özellikle geceleri yogunlasan sürekli öksürük, nefes darligi ciğerimi çökertti resmen.nasil kurtulunur ya bu illetten? :/

cigara iciosan icme

bir kac ilac tavsiye eder idim ama dogru olmaz, doktorunun vermesi daha dogru. buyuk ihtimal salgindan etkilendin, 20-30 gun surenler var. cigara icme, soguk alma, bir de nefes darligi icin sprey kullan, bol meyva ve garlic tuket.

gecmis olsun.

https://www.milliyet.com.tr/kartal-da-domuz-gribi-alarmi-1-gundem-2176370/

Bugünlerde nöbetin eski havası yok ya. İyi kötü bir duyum bile olmaması etkiliyor sanırım.

@Emin Yalçın

virüslere karşı uyku en iyi ilaç bol bol dinlen ve sıvı al.
çok kötüysen bir acilde kokteyl yaptır damaryolundan iyi gelir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt