Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karabukte bi tane Jamaicalı vardı hatırlıyomusunuz adını?

O La Ligada en az 7-8 atardı

TSL ya EPL Den sonra dünyadaki en iyi liggg

süper ligin oyun yapısı ispanya'ya ters.

güiza mesela, 27 gol 7 asist ile geldi fb'ye..

tabi bunları bakambu icin söylemiyorum, futboldan biraz anlayan adam gecen sezon süper ligin en tehlikeli hücumcusunun bakambu oldugunu söylerdi..

gecmisten yedigimiz kazıklardan dolayı her anadolu topcusuna vasat gözü ile bakmak manasız.

donk nokta bir transfer.

kweuke-n'diaye-güray 3'lüsüde bence 3 büyüklerde rahatlıkla is yapabilecek adamlar.

tabi bunları bakambu icin söylemiyorum, futboldan biraz anlayan adam gecen sezon süper ligin en tehlikeli hücumcusunun bakambu oldugunu söylerdi..

gecmisten yedigimiz kazıklardan dolayı her anadolu topcusuna vasat gözü ile bakmak manasız.

donk nokta bir transfer.

kweuke-n'diaye-güray 3'lüsüde bence 3 büyüklerde rahatlıkla is yapabilecek adamlar.

Güray mi:red:

donk nokta bir transfer.

Bireysel beceri üzerine oynanan bir ligle sistem üzerine oynanan bir ligi kıyaslamam

Kıyaslayanlara da birşey demiyorum zaten boş tartışma çünkü

Forvet ve kanatı cok merak ediyorum acaba kim

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ha burda ha başka yerde ne farkı var durmadan salak salak şeyler paylasion burda ben transfer haberleri okumak istiom senin kamil kamil paylssimlarini değil senin gibi postta kssmioz burda

Twitterda oku okumak istiyorsan

Forum yönetimine şikayet et sıkıntı varsa onlar söyler sen değil

Post kassaydım 2008 yılında üye olan birinin bu kadar mesajı olur muydu bre akıllı ?

Hakkatten ya boş muhabbetin sınırı yok mu adam sabah akşam burda işsiz işsiz yazıyor hayır işe yarar birşeyde yok o h.o bu h.o kweuke rodellega güray bir tane akıllı postunu görmedim

Twitterda oku okumak istiyorsan

Forum yönetimine şikayet et sıkıntı varsa onlar söyler sen değil

Post kassaydım 2008 yılında üye olan birinin bu kadar mesajı olur muydu bre akıllı ?
belli ********************* her 3mesajdN bitanesinde sen varsın zaten sonradan böyle olmuşum bütün millet öyle soyluo neyse ne yap ********************* tüm trollerin ağzına iseyim gene yedik cezayı

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt