- 20 Mayıs 2011
- 23.548
- 10.477
- 1.873
Karabukte bi tane Jamaicalı vardı hatırlıyomusunuz adını?
O La Ligada en az 7-8 atardı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ajax'ın santraforu milik ile ilgili haberler var.
Karabukte bi tane Jamaicalı vardı hatırlıyomusunuz adını?
Shelton
En az 5-6 M medya elimizde patlatmak için herşeyi yapacaktıe umarım alamayız
https://twitter.com/1905VivaCimbom/status/686132424456171520
Şu arkadaşı foruma felan davet edek baya komik biri![]()
Derdin ne la senin adam dalgaya alıyor medyada çıkan haberleri ne bu sinir ?
Hadilan ordan sonrada aglioniuz burda duyumcular böyle duyumcular şöyle die kacirayim fermuarina
TSL ya EPL Den sonra dünyadaki en iyi liggg
süper ligin oyun yapısı ispanya'ya ters.
güiza mesela, 27 gol 7 asist ile geldi fb'ye..
tabi bunları bakambu icin söylemiyorum, futboldan biraz anlayan adam gecen sezon süper ligin en tehlikeli hücumcusunun bakambu oldugunu söylerdi..
gecmisten yedigimiz kazıklardan dolayı her anadolu topcusuna vasat gözü ile bakmak manasız.
donk nokta bir transfer.
kweuke-n'diaye-güray 3'lüsüde bence 3 büyüklerde rahatlıkla is yapabilecek adamlar.
Ulan kamil ben duyumculuk mu yapıyorum
süper ligin oyun yapısı ispanya'ya ters.
güiza mesela, 27 gol 7 asist ile geldi fb'ye..
tabi bunları bakambu icin söylemiyorum, futboldan biraz anlayan adam gecen sezon süper ligin en tehlikeli hücumcusunun bakambu oldugunu söylerdi..
gecmisten yedigimiz kazıklardan dolayı her anadolu topcusuna vasat gözü ile bakmak manasız.
donk nokta bir transfer.
kweuke-n'diaye-güray 3'lüsüde bence 3 büyüklerde rahatlıkla is yapabilecek adamlar.
Güray mi:red:
Ha burda ha başka yerde ne farkı var durmadan salak salak şeyler paylasion burda ben transfer haberleri okumak istiom senin kamil kamil paylssimlarini değil senin gibi postta kssmioz burda
belli ********************* her 3mesajdN bitanesinde sen varsın zaten sonradan böyle olmuşum bütün millet öyle soyluo neyse ne yap ********************* tüm trollerin ağzına iseyim gene yedik cezayıTwitterda oku okumak istiyorsan
Forum yönetimine şikayet et sıkıntı varsa onlar söyler sen değil
Post kassaydım 2008 yılında üye olan birinin bu kadar mesajı olur muydu bre akıllı ?
Nasıl bir varlıksın anlamadım kiHadilan ordan sonrada aglioniuz burda duyumcular böyle duyumcular şöyle die kacirayim fermuarina