Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Singh iyide, ne alaka? Adam 10 veya 8 numara oynuyor, bize kanat ve forvet lazim. Ciddi derecede sacmalik olur bu transfer.
Gozdelinho kim ya
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayvaniden kastim sen boy olarak algıladın sanirim yere sağlam basmak hava toplarinda iyi güçlü sırtina alip gidebilecek forvet tarzı her boyu uzu olan hayvani olmuyor.
Wesley Sneijder, Fernando Muslera, Didier Drogba ve 8 diğer kişi bunu beğendi..Sneijderi sola atar bu beyinsizler
yedek olarak gelecek kardesim ne 11'i.
sig kim ki 10 numara oynayaca ? sneijder tekme tokat girer valla![]()
Ben herseyden çok vallahi önde top tutan top kontrolü iyi bir forvet görmek istiyorum bıktım.özellikle son yıllarda hep uzun yavaş forvetlerimiz oldu bize 175-180 boylarında atletik süratli bir forvet lazım.
Wesley Sneijder, Fernando Muslera, Didier Drogba ve 8 diğer kişi bunu beğendi..
Galatasaray, Cristian Atsu için resmi görüşmelere başladı. (Sky)
Denizli'nin 3'lü ortasaha düşündüğüne dair dedikodular var.
Ben herseyden çok vallahi önde top tutan top kontrolü iyi bir forvet görmek istiyorum bıktım.
Wesley Sneijder, Fernando Muslera, Didier Drogba ve 8 diğer kişi bunu beğendi..Zorlar 11'i Sing. Genelde bizdeki hocaların Sneijderi solda oynatma hevesi vardır ya hep. Denizlidede mi başladı acaba bu
Bu mısırlı olan çocuk mu ?aradığımız kritere harfi harfine uyan isim ahmed musa tabi imkansız gibi..
Wesley Sneijder, Fernando Muslera, Didier Drogba ve 8 diğer kişi bunu beğendi..