Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CYXsS_OWEAEWBSJ.jpg

Hayvaniden kastim sen boy olarak algıladın sanirim yere sağlam basmak hava toplarinda iyi güçlü sırtina alip gidebilecek forvet tarzı her boyu uzu olan hayvani olmuyor.

özellikle son yıllarda hep uzun yavaş forvetlerimiz oldu bize 175-180 boylarında atletik süratli bir forvet lazım.

Wesley Sneijder, Fernando Muslera, Didier Drogba ve 8 diğer kişi bunu beğendi..

Birlo>Singh

Feyenoord da tutunamadi, Kazim bile orda yildizlasti.

Bizim tarihimiz boyunca gerekli mevkiye yapılması gereken transferlerin yapılmayıp saçma sapan mevkilere transfer yapıldığı çok görülmüştür. Mesela şuan bi kaleci almaya uğraşıyorsak kimse şaşırmasın

özellikle son yıllarda hep uzun yavaş forvetlerimiz oldu bize 175-180 boylarında atletik süratli bir forvet lazım.

Ben herseyden çok vallahi önde top tutan top kontrolü iyi bir forvet görmek istiyorum bıktım.

Denizli'nin 3'lü ortasaha düşündüğüne dair dedikodular var.

Zorlar 11'i Sing. Genelde bizdeki hocaların Sneijderi solda oynatma hevesi vardır ya hep. Denizlidede mi başladı acaba bu

videolarına bakılırsa osmanlı'daki n'diaye tarzı bir adam. oda iskandinav liginden gelmisti zaten.

iskandinav kökenli topcuları seviyom, adamların mücadele gücü cok yüksek oluyor.

bu arkadas normal seviye bir oyuncu olsa gene süper lig şartlarında sırıtmaz gibi ama 10 numara olmaz kardes, Sneijder'i sol kanatta oynatan hocayı cok pis söverim bu dakikadan sonra..

aradığımız kritere harfi harfine uyan isim ahmed musa tabi imkansız gibi..

Bu mısırlı olan çocuk mu ?
Edit: Pardon sen csk liyi diyorsun şimdi anladim yedirirler mi bize ?

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt