Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kaçtı desene.clichy peşinde koşana kadar solbeke charlie taylorı alsak keşke.gerçi leedsliler öldürür yeni italyan zengini başkanı.düşman kulübüz neticede.leeds united eski günlerine dönecek,sözleşme yenilerler mutlaka charliyle.sözleşmesini uzattı o
Sinan Yılmaz @sinanyyilmaz 18 sn.19 saniye önce
Daha fazla
Galatasaray ile adı anılan Juanfran bu sezon La Liga'da en isabetli orta kesen sağ bek
böyle bir istatistik varmış oyuncuyu izlemedim hiç
kaçtı desene.clichy peşinde koşana kadar solbeke charlie taylorı alsak keşke.gerçi leedsliler öldürür yeni italyan zengini başkanı.düşman kulübüz neticede.leeds united eski günlerine dönecek,sözleşme yenilerler mutlaka charliyle.
Kusura bakma'da, sende hic calisan beyin hucresi yokmu kardesim? Nerde gorulmus ingiliz bir futbolcu'nun TR'e geldigi, orda oynadigi.kaçtı desene.clichy peşinde koşana kadar solbeke charlie taylorı alsak keşke.gerçi leedsliler öldürür yeni italyan zengini başkanı.düşman kulübüz neticede.leeds united eski günlerine dönecek,sözleşme yenilerler mutlaka charliyle.
4.7 yi görünce yine egede deprem oldu sandım.90 dakika başına 4.7 isabetli orta kesmiş.
belki alırız ama o da arsenalin serbest bıraktıgı gencler gibio tarz oyuncuları ingiltereden çıkarmak çok zor bence dşünme bile onu
90 dakika başına 4.7 isabetli orta kesmiş.
4.7 yi görünce yine egede deprem oldu sandım.
Psikokojim nasıl erkilendiyse artık.
Alnitak Alnilam Mintaka
beyin hücrem var da senle muhattap olmuyorum.alıntı yapma.Kusura bakma'da, sende hic calisan beyin hucresi yokmu kardesim? Nerde gorulmus ingiliz bir futbolcu'nun TR'e geldigi, orda oynadigi.
belki alırız ama o da arsenalin serbest bıraktıgı gencler gibi
çok iyi ortalama sol beke de bu tarz birini bulursak forvetler çok şanslı sezon geçirir Eren'den bile büyük verim alırız
1.4'müş renktaşSinan Yılmaz yanlış bakmış ama yine iyidir
![]()