Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Imbula opsiyonlu gelecekse iyi iş ona ek olarakta iyi bir ortasaha gelirse genç falan çok iyi olur

sözleşmesini uzattı o
kaçtı desene.clichy peşinde koşana kadar solbeke charlie taylorı alsak keşke.gerçi leedsliler öldürür yeni italyan zengini başkanı.düşman kulübüz neticede.leeds united eski günlerine dönecek,sözleşme yenilerler mutlaka charliyle.

1. Emre Dalmis diye bir uye var, sabah'tan aksama kadar Jese diye agliyor, neymis, Las Palmas alabilirse GS'de rahat alirmis. Jese nerde dogmus bak bakalim kardes, ondan sonra konus. Jese kendi ozguvenini bulmak icin dogdugu sehirin takiminda ailesine yakinda oynamak istedi, bu yuzden Palmas'a gitti. PSG 20 milyon euro verdigi adami kaca birakir biliyormusun?

2. Imbula'yi begenmeyen tiplere sadece guluyorum. Oyle devamli atiba soyle iyi boyle iyi diyen tiplerin Imbula'yi begenmemesi komik olmus. Imbula'nin gelecegini zannetmiyorum ama gelirse ligi donunda sallar.

3. Belhanda = Cop, hangi beyinsiz gidip fasli futbolcu alirki? Mentalite sorunu var hepsinin, sanirsin Messi'ler, oyle havalari var.

4. Ismini unuttugum Depor'lu bek = Cop = Cop = Cop

5. Gomis = eh iste, Eren'den iyidir.

Sinan Yılmaz‏ @sinanyyilmaz 18 sn.19 saniye önce
Daha fazla
Galatasaray ile adı anılan Juanfran bu sezon La Liga'da en isabetli orta kesen sağ bek

böyle bir istatistik varmış oyuncuyu izlemedim hiç

90 dakika başına 1.4* isabetli orta kesmiş.

Son düzenleme:
kaçtı desene.clichy peşinde koşana kadar solbeke charlie taylorı alsak keşke.gerçi leedsliler öldürür yeni italyan zengini başkanı.düşman kulübüz neticede.leeds united eski günlerine dönecek,sözleşme yenilerler mutlaka charliyle.

o tarz oyuncuları ingiltereden çıkarmak çok zor bence dşünme bile onu

Kusura bakma'da, sende hic calisan beyin hucresi yokmu kardesim? Nerde gorulmus ingiliz bir futbolcu'nun TR'e geldigi, orda oynadigi.

Juanfran için okuduğum yorumlardan şunu çıkardım oyuncunun pas özelliği var bizim ihtiyacımız olan orta saha oyuncuları ile pas oyununu arttıran oyun kuran bek diye tabir ettiğimiz oyunculardan sanırım...

Juanfran: Has made more key passes (29) than any other defender in La Liga this season"

Juanfran kanattan beke evrilmiş bir oyuncu ya. Kanat özellikleri taşıyor defansta da kademesi falan iyi heralde pozisyon alma vs. onun dışında markaj, top kapma, dayanıklılık falan zayıf hücumcu bir oyuncu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt