Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Granqvist ne Güzel olur beeeeee
3eaf324354edfd9dd118171bd6bbc557.jpg

Fenerbahçe’ye gelişi sabırsızlıkla beklenen Fransız yıldız Mathieu Valbuena, sarı-lacivertlilere kavuşacağı günü bekliyor. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan deneyimli futbolcu, yeni kulübüne gelmek için sabırsızlandığını ifade etti.

Bu Galatasaray taraftarındaki yabancı hayranlığı nereden geliyor bilmiyorum,çok enteresan bir durum.Fenerlilerde Bjklilerde de yabancı hayranı var da bu kadar yok onlarda.

Benim en çok anlamadığım nokta futbolculara neden sürekli yerli/yabancı ayrımı yapılması.

28 kişilik kadroda 14 yerli bulundurulması zorunluluğu dışında bir futbolcunun uyruğu bir insanı neden ilgilendirir aklım almıyor. Bir oyuncu nasıl sırf Türk diye veya Fransız diye tercih sebebi olabilir ki?

Adam iyi oynuyorsa ister Türk olsun ister Papua Yeni Gineli. Buna önem veren insanlar, ırkçı mısınız nesiniz anlamadım ki.

Benim en çok anlamadığım nokta futbolculara neden sürekli yerli/yabancı ayrımı yapılması.

28 kişilik kadroda 14 yerli bulundurulması zorunluluğu dışında bir futbolcunun uyruğu bir insanı neden ilgilendirir aklım almıyor. Bir oyuncu nasıl sırf Türk diye veya Fransız diye tercih sebebi olabilir ki?

Adam iyi oynuyorsa ister Türk olsun ister Papua Yeni Gineli. Buna önem veren insanlar, ırkçı mısınız nesiniz anlamadım ki.

Haci irk onemli
Zeka isteyen bolgelerde misal stoper kaleci zenciler zorlaniyor mesela

Not irkci degilim

Turklerin pas atma sorunu
Acik ara pas atma ozurlu bi halkiz

Bi emre b bide tugay k. Kaliteli pasciydi

Birde zenciler de mat zenci olayi var
Onlardan ii topcular cikiyor

Misal carlos cafu melo ronaldo fln

Başakşehir, Feyenoord'da forma giyen Eljero Elia ile anlaştı. (via @telesport)

Oynatırdık oynatmazdık boşver.Taraftar ne derdi?

Cengiz 700bin€ ya Basaksehirli olmuş. Hadi biz Galatasarayız ve 1m€ vermiş olalım. Ben sahsen potansiyeli olan gençlere para verilmesine karşı değilim..

Biz Bruma ya zamanında 12m€ vermiştik. Cengiz'e de 1m€ verirdik. Tabii şimdi istesek Basaksehir 10m€ ister.

Stoperin ya italyan ya alman olacak
Brezilyadanda mat zenci stoperleri fena degil

Osmanlıspor Genel Menajeri Ender Yurtgüven: "Musa Çağıran için bize gelen resmi bir transfer teklifi yok"

beklerin ya brezilyalı ya da fransiz olacak

santrafor için de arjantinliler fena değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt