- 23 Temmuz 2011
- 75.612
- 51.134
- 4.693
Bu Galatasaray taraftarındaki yabancı hayranlığı nereden geliyor bilmiyorum,çok enteresan bir durum.Fenerlilerde Bjklilerde de yabancı hayranı var da bu kadar yok onlarda.
Ne diyon
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu Galatasaray taraftarındaki yabancı hayranlığı nereden geliyor bilmiyorum,çok enteresan bir durum.Fenerlilerde Bjklilerde de yabancı hayranı var da bu kadar yok onlarda.
Granqvist ne Güzel olur beeeeee
Hamza hamzaoğlu ???Bu Galatasaray taraftarındaki yabancı hayranlığı nereden geliyor bilmiyorum,çok enteresan bir durum.Fenerlilerde Bjklilerde de yabancı hayranı var da bu kadar yok onlarda.
Benim en çok anlamadığım nokta futbolculara neden sürekli yerli/yabancı ayrımı yapılması.
28 kişilik kadroda 14 yerli bulundurulması zorunluluğu dışında bir futbolcunun uyruğu bir insanı neden ilgilendirir aklım almıyor. Bir oyuncu nasıl sırf Türk diye veya Fransız diye tercih sebebi olabilir ki?
Adam iyi oynuyorsa ister Türk olsun ister Papua Yeni Gineli. Buna önem veren insanlar, ırkçı mısınız nesiniz anlamadım ki.
Oynatırdık oynatmazdık boşver.Taraftar ne derdi?
mat zencimi transfer ediyoruz abi duyummu var ?Birde zenciler de mat zenci olayi var
Onlardan ii topcular cikiyor
Misal carlos cafu melo ronaldo fln
mat zencimi transfer ediyoruz abi duyummu var ?