Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
uefa-team-of-the-year-juanfran_qnxeulceisq1l7hsazgqcdcw.jpg

Beyler bunu mu aldık şimdi biz

Tete'nin hücum,asist özelliği falan yok 3lü savunmada kanatta da oynayamaz hangi mantıkla oyuncu alıyoruz anlamıyorum Gomis'e kim orta yapacak

Sözlesmesi sezon sonunda bitecek olan ise yaramazlar: De Jong - Balta - Cenk - Semih - Eray - Koray - Umut Gündogan

Bir hainlik yapip Semih'in sözlesmesini uzatmazlar insallah !

Tete'nin hücum,asist özelliği falan yok 3lü savunmada kanatta da oynayamaz hangi mantıkla oyuncu alıyoruz anlamıyorum Gomis'e kim orta yapacak

Kimsenin gelip gittiği yok zaten bu şerefsiz yönetim gündem değiştirmek, taraftarı oyalamak için haber yaptırıp duruyor. Defolup gitsin zaten mallar transfer falan istemiyoruz bunlardan.

daha 21 yasında geliştirir kendini,hem bizim ligde hiçte zorlanmaz orta yapmakta,adam geçmekte.poktan bi lig çünkü.

Tete sağ kanada değil de 3lünün sağ stoperine gelecekse olur....sağ kanada Juanfran ya da Corchia gibi biri olmalı

Tete gelecek belli ki. Bence bek değil üçlünün sağında düşünülüyor doğrusu da o olur. Chiriches'in neden alınmadığı belli oldu. Beinsports yine ilk haberi verdi Gökmen reis çalışıyor.

Tete den anca stoper olur bek içinse yanlış transfer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt