Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O son madde ne demek istiyor? Leipzig ile mac yapacagiz diye bize 1 milyon mu ödeyecekler.

Ulan iyice anadolu kulübü olduk.

Böyle birseyi en son ben Bayern de görmüstüm. Podolski'yi Köln den almislardi, hazirlik maci yapmislardi ve mac gününün hasilati tamamen Köln'e gitmisti.

Aynisini Leipzig de bizimle yapar herhalde. Öyle tek mac icin 1 Milyon vereceklerini sanmiyorum.

_______________Muslera
________Tete__Maicon__IV
RWB___________Kucka__Imbula________LWB

Sag İç Stoper olarak gelsin.
Bek için ofansif kabiliyeti yetersiz malesef.

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Son düzenleme:
Marc Overmars, directeur voetbalzaken bij Ajax, bevestigt dat er gesprekken gaande zijn tussen Ajax en Galatasaray. Deze zijn echter nog niet in de afrondende fase.

Overmars iki takimin görüstügünü dogrulamis ama henuz bitmis bir durum yok

Böyle birseyi en son ben Bayern de görmüstüm. Podolski'yi Köln den almislardi, hazirlik maci yapmislardi ve mac gününün hasilati tamamen Köln'e gitmisti.

Aynisini Leipzig de bizimle yapar herhalde. Öyle tek mac icin 1 Milyon vereceklerini sanmiyorum.

Can o avatar ne len

Taniyamadim

H.O. yeni Avatar.

Sana yakışımış ve uyumuş.

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Arkadas kimi alacaklarini sasirdilar ellerine bonservizden para geldi kendilerini real madrid sandilar hergün baska bir isim var gündemde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt