- 31 Aralık 2015
- 14.635
- 9.562
- 1.588
Onlar da yapilacak renkdasım, dursun başkan düğmeye bastı relaks.
Bu gidisle dursuna basacaklar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onlar da yapilacak renkdasım, dursun başkan düğmeye bastı relaks.
bok gibi oynamış
Belki sizlere tuhaf gelebilir ama 8 milyon euro'yu Cengiz Under icin harcamak daha mantikli geliyor bana. (Belhanda'nin yerine)
Dursun başkanım üstten baslayarak sırayla gidiyor. Şimdi sırada kucka var.
![]()
acerbi senelik 700.000 alıyomuş.1 sene e sözleşmesi kaldı.maiconla beraber alsak keşke.beIN SPORTS’un haberine göre Galatasaray stoper pozisyonu için Francesco Acerbi (Sassuolo), Maicon (Sao Paulo) ve Michal Pazdan (Legia) için girişimlerde bulunacak.
Igor Tudor’un özellikle 1.92 boyunda olan ve hava toplarındaki etkinliği ile dikkat çeken Acerbi’nin transfer edilmesinde ısrarcı olduğu konuşuluyor.
imbula ve kucka da mı vasat?tete?tuhafmışBelhanda tam kapalı kutu oldu. Canı isterse iş yapar ama istemezse ki son dönemki görüntüsü öyle, yanlış transfer. Şu ana kadar ismi geçen transferlerin bir çoğu vasat isimler bana göre. Acerbi, Maicon ve kalbi teklemezse Gomis dışında..
D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bende isterdim cengizi ama cengize daha çok laf edilirdi yerli diye.degerlendirirsen bizden de cengiz çıkar.ama u17ye yazık olacak.Belki sizlere tuhaf gelebilir ama 8 milyon euro'yu Cengiz Under icin harcamak daha mantikli geliyor bana. (Belhanda'nin yerine)